fredag den 1. november 2013

Dumme Dänen

Åh ja, de kulturforskelle, de kulturforskelle. I dag havde vi nappet en bil og kørte til Tyskland efter skole, og man kan roligt sige, at det godt kunne have gået bedre, ha. Host. Det hele startede i Aldi i Harrislee, en ganske tilforladelig butik. Troede vi. Indtil vi stod ved kassen og det eneste klistermærke, der var påklistret kortmaskinen, var Maestro. Helt seriøst. Euro havde vi selvfølgelig ikke fået med, så vi måtte forlade butikken uden vores varer...
Herefter holdt vi i en højresvingsbane i et lyskryds, hvor der var rødt. Der hang da godt nok sådan et lille skilt med noget tysk tekst ved siden af lyskurven, men hvad der egentlig stod, fandt vi først ud af, da bilerne bag begyndte at dytte. Den ene endda overhalede os endda i venstresvingsbanen for at lave det der røde-men-åbenbart-tilladte højresving. Ups.
Nå, men heldigvis fik vi alligevel bidraget lidt til den tyske eksport:Citti har seriøst ALT - specielt begejstret blev jeg for Ritter Sports vinterudgaver, der endda var på tilbud. Yay! Nu kan min juletid blive helt, helt perfekt. Jeg skal bare lige have dem gemt et sted, så de stadig er intakte til første december... Og hey, så var der B&J på tilbud! Altså, ikke USA-priser-tilbud, men 5€-tilbud, og det var da okay. Den store Nutella fik jeg dog ikke med hjem - man kan åbenbart ikke få det hele. Tsk.

13 kommentarer:

 1. Haha, godt I fandt en løsning og ikke blev kørt over - det var synd hvis det fine tysker-rov skulle gå til spilde :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er vi også meget glade for ;) Og ja, det havde specielt været synd :p

   Slet
 2. Jeg er MAX mopset over at Ritter Sport med cornflakes ikke føres i Danmark!! Så jeg hoarder altid når jeg kommer syd for grænsen. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da også direkte ondt! De her julevarianter havde de heller ikke i Otto Duborg, men heldigvis er Citti stedet, det sner. Jeg forteyder dog allerede, at jeg ikke købte flere...

   Slet
 3. Åh, at bo så tæt på grænsen, at man kan købe is med hjem!! Den der kokosmakron-Ritter Sport er i øvrigt den bedste EVARH!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ér bare ren luksus - lidt fordele skal man jo have, når man sådan bor i udkantsdanmark. Jeg har dog desværre måttet konstatere, at jeg ikke er den store fan af kokosmakron-Ritter sporten Ö Jeg var ellers sikker på, at den ville stryge lige ind på min top 3, men jeg synes, den smager lidt af dild?! Suk.

   Slet
 4. Det med Aldi og deres dumme kort har virkelig også irriteret mig tit. Vi har efterhånden lært det, men hallo, hvor tit render man rundt med euro? Og den der med højresving for rødt - den havde vi lidt svært ved at vænne os af med, efter vi havde været i USA, hvor de jo også må dreje for rødt. De kulturforskelle er sgu farlige!

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis! Vi har også oplevet det før i et (lille) supermarked, og hørt mange historier om tyskernes afstandstagen fra vores rare Visa, men alligevel gik det lidt for hurtigt, da vi skulle afsted om morgenen. Jeg kan heller ikke lige huske, hvor de euro lige ligger, ahæm.
   Åh ja, det er rigtigt!

   Slet
 5. du fortryder, at du ikke købte den store bøtte nutella.
  Just saying. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kunne desværre godt ske O.o :p Heldigvis fik vi nogen af de små med hjem, så vi løber ikke tør lige med det samme - dét ville være en katastrofe :p

   Slet
 6. Det er SÅ godt! Jeg fik en plade, importeret direkte fra Berlin af min bedre halvdel, sidste jul, og den var væk hurtigere end man kunne nå at sige 'kvadratisk, praktisk, god'. Jeg har længtes lige siden, og er SÅ klar til første december, når den skal nydes igen. Hep hep! ;)

  SvarSlet
 7. Kokosmakron Ritter Sport lyder for lækkert :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså, det syntes jeg også, men den var desværre ikke min smag Ö Den med brændte mandler kan jeg dog varmt anbefale ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)