søndag den 3. november 2013

Mit liv i dårlige mobilbilleder #1

Jeg er håbløst bagud og har endnu ikke anskaffet mig en smartphone - mine manglende motoriske evner kombineret med den hampre pris på min udvalgte gør, at jeg stadig holder godt fast i min Sony Ericsson C902, der flittigt har fulgt mig i over 4 år. Det er bare ret synd for alle de stakkels mobilbilleder, der aldrig oplever rampelyset på Instagram - men nu sætter jeg en stopper for det og præsenterer hermed:

Mit liv i dårlige mobilbilleder #1!

På det seneste har jeg...

Prøvet pæn, pæn pailletblazer, men været for nærig... / Glædet mig over tilbagekomsten af (ufotogene) kartoffelkager i Kvickly, yay! /  Købt luffer i min frokostpause / Og cyklet ud efter æbler ved den lokale frugtplantage.

Så spiste jeg god kage i skolen / Fandt den bedste måde at fordrive busventetiden på / Kiggede på verdens sødeste Mumi-nattøj (...og købte det, ahæm) / Kørte rundt ude i ingenting / Og prøvede pæn strik, som jeg købte. Hæ.

...og så har jeg også taget pinligt mange billeder af min søsters nye kanin. Altså, betegnelsen er nok nærmere 'tøjdyr', men når man nu ikke kan(/må...) få den levende slags, er den her altså også noget så nuttet og med god underholdningsværdi. Ninus har...


... kigget benovet på Ralle / ...lavet æblegrød /...spist pizza
...overvåget æbleringe / ...plaget om kattekilling / ...trænet.

8 kommentarer:

 1. HAHAHAHAHAHAAHA! Jeg elsker kaninbillederne! Det er for sjovt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det er jeg glad for, at du siger ;) De var også meget sjove at tage, selvom Ninus nok sidder en del mere stille end Balder ;)

   Slet
 2. Haha, flere kanin-rapportager, tak! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal ske! ;) Ninus er også så taknemmelig en model, meget god til både at sidde stille og posere ;)

   Slet
 3. hahaha kanin billederne er simpelthen for sjove ! Jeg er fan af at følge lidt med i Ninus's liv ! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så glad for, at I har samme gode humor som mig ;) Jeg er klar med kameraet til at fange Ninus's liv ;)

   Slet
 4. Haha, jeg elsker det!

  Jeg synes, det er meget imponerende, at din telefon har holdt så længe! Selvom jeg er rigtig god til at passe på mine, sker der altid et eller andet efter et par år. Som fx lyden holder op med at virke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! ;)

   Det synes jeg faktisk også, specielt i forhold til hvor dårligt jeg har behandlet den (altså ift. den der dårlige motorik, ikke forsætligt), ha. Lyden virker dog endnu!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)