tirsdag den 26. november 2013

Genbrugsscoop

For lang, lang, LANG tid siden havde H&M den pæneste, blomstrede jakke i de flotteste farver og det mest perfekte snit. Som jeg selvfølgelig ikke fik købt. Typisk mig. Efterfølgende har jeg tit har tænkt på den, og hvor godt mit liv kunne have været, hvis bare den havde været i det. Suk.  Men gæt så lige, hvad jeg fandt i genbrug i lørdags?

YAAAAAAY! Jubelråb, fanfare og konfetti, ENDELIG blev jeg forenet med verdens pæneste jakke! Åh, den er så fin. Blomstermøsteret i lige netop de farver, er intet andet end perfekt. Og så hang jakken der, alene og kasseret og ventede bare på mig. Åh. Og så til kun 39 kr.. Åh! (...at den nok lige er til den lille side, det behøver vi ikke snakke om. Jeg skal jo alligevel ikke styrketræne eller noget med den på, bare være pæn. Det er nok. Nu er vi jo sammen )
Så da vi skulle til familiefødselsdag søndag, blev jeg nødt til at have den på. Og så sildebensflettede min søster mit hår og forærede mig en aflagt kjole fra H&M, der passede noget så fint til jakken. Nogen gange er man bare lidt for heldig.

7 kommentarer:

 1. Årh, den kan jeg godt huske! Den er stadig rigtig fin og helt perfekt til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var også i helt uslidt stand, så det var virkelig heldigt. Og tak, jeg er også SÅ glad for den :)

   Slet
 2. Åh, hvor er det fint! Jakken er jo helt perfekt blomster-printet! Og håret er langt efterhånden :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg er også meget, meget imponeret over printet. Jeg har efterhånden en hel del blomsterprint, men det her er virkelig noget af det fineste. Alt går bare op i en højere enhed ;) Og hæhæ, håret bliver bare ved og ved med at vokse ;)

   Slet
 3. Jaaa, genbrugskup rocks - den er så fin den jakke!

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. 100%! Det var ellers lige før, jeg var sprunget genbrugsbutikken over :O Og tak, jeg er også så glad for den!

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)