onsdag den 31. august 2011

En af hver, tak


Da jeg i fredags kiggede denne uges reklamer igennem, fangede mine øjne hurtigt disse farverige cupcakes fra Føtex. Og mine fornuftige hænder bladrede hurtigt og febrilsk videre, ikke noget (billigt) gris til mig. Nemlig.

Men så skete der det, at søde Julia inviterede på kage-date. Og det ville jo være synd, hvis hun skulle tilbringe en masse unødvendig tid i køkkenet:


Hovsa. Man kunne jo blive nødt til at smage dem alle, ikke? Nu var vi jo to til at dele.
Og bemærk lige, hvordan der bare lige er trykket en runde topping ud og lidt krymmel ovenpå, i forhold til de kunsteriske dekorationer på reklamebilledet, ha ha.


Nå, men jeg ved egentlig ikke helt, hvad jeg havde forventet. Eller jo, nogle gode cupcakes. I stedet fik jeg 6 ens sandkage muffins med forskellige varianter af kvalmende topping. Spild af penge og kalorier, men så har jeg da prøvet det. Drømmer mig tilbage/frem til kartoffelkagetiden - 2 år tilbage! (:

6 kommentarer:

 1. Uhh.. Jeg har også fået cupcakes i dag - chocolate coconut cupcakes - hjemmebagte selvfølgelig, men jeg må godt, for der blev fejret mit færdige projekt i nerveceller i laboratoriet :)

  SvarSlet
 2. Ej hvor billigt, og mums de ser nu gode ud.. :)

  SvarSlet
 3. Ej, du kan ikke regne med at RIGTIGE cupcakes smager som dem til 5 kr. stykket i føtex! Cupcakes er fantastiske, luftige kager med lækker, luftig fudge. For en gangs skyld, så lad være med at være så NÆRRIG og køb noget ordenligt.

  SvarSlet
 4. Frøken Lyngsø: Uhm hvor lækkert (: Og ja hjemmebag er altid tilladt, når der skal fejres :p Så tillykke med det færdige projekt (:

  GlimmerGlam: Ja det var billigt, men desværre ikke helt så godt (:

  Anonym: Det er FLOT, at du tør komme med sådan en nedladende kommentar, når du er anonym. Lær dog at STAVE og skriv noget ordentligt.

  SvarSlet
 5. Ej, hvor ærgerligt. I det mindste så de da pæne ud med den forskelligefarvede glasur :)

  Og anonym er vist misundlig på alle de gode tilbud, du finder ;)

  SvarSlet
 6. Stine: Ja pæne var de da i det mindste (: Jeg købte marcipansneglen fra samme tilbud i går, og den var godt nok lækker. Men ikke nær så farvestrålende, hæ.
  Og ha ha, ja det kunne man godt tro ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)