tirsdag den 2. august 2011

Jamen det er jo derfor, vi er her!

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at Mumi-aspektet var en stor del af beslutningsgrundlaget for vores tur til Helsinki. Så derfor ville det jo være uhørt, hvis jeg ikke benyttede mig af de fantastiske indkøbsmuligheder. Og jeg holdt mig ikke tilbage, kan jeg godt love:


Ej, det passer ikke, jeg kunne have købt meget mere. Men lidt fik jeg da med hjem, hø hø.


Masser af lækkert Mumi-slik, stænger, pastiller, slikkepinde og tyggegummi. Uhm. Og når man køber det i et supermarked og ikke Mumiland, er det ikke til pebrede priser. Haps.


Og så kan jeg også komme i fuld gang med at bage brunkager og andet Mumi-formet bagværk. 2€ i en ægte Mumi-butik. Haps! (igen, ja ;) )


I Mumiland var alt dog ikke til ågerpriser, de her net kostede kun 1,5€ stykket. Desværre er det ikke verdens mest holdbare kvalitet, men så hapsede jeg da bare nogle stykker til lager.


Sidste år(...) til min fødselsdag fik jeg gavekort til en souviner fra Mumiland, så det blev det fine badehåndklæde og pudebetrækket fra Finnlayson fra vores tur til Arabiakeskus. Der var udsalg med -40%, så min bedre halvdel kom af med henholdsvis 20 og 6 €. Nu mangler jeg bare at få det vasket og indviet (:
Håndklædet fandt vi i det kæmpe supermarked, sat ned til omkring 6€. Det hænger allerede og nytte'r ude på badeværelset, lige til at blive i godt humør af.


Lommetørklæder kunne man skam også få, så jeg skyndte mig at nuppe 3 pakker til omkring en tier stykket. Jeg havde dog håbet/troet på Mumi-mønster på selve papirdelen, men så må jeg nøjes med en sød indpakning.


Og søde postkort :D ♬ De skal i glas og ramme, lige med det samme! ♬ (eller når jeg får fundet nogen, host)Og når man har sagt Mumi, har man også sagt keramik. Denne tallerken snuppede jeg som anden sortering (det rene humbug) til 15,20€. Det er seriøst livskvalitet at spise af så nuttet en tallerken!Og nå ja, selvfølgelig kunne jeg ikke nøjes med den ;) Lige inden afgang var jeg så heldig at vinde den søde skål og krus ved Ande. Og heldet tog vist med til Finland. Skeerne var sat ned til 5€ stykket, og en supermarkedskæde kørte med ca. 50% på både glas og tallerken. Ih altså :D

Så i alt 1 badehåndklæde, 1 håndklæde, 4 net, 2 skeer, 2 glas, 1 tallerken, 2 postkort, 3*6 lommetørklæder, 1 pudebetræk, 1 kageudstikker, en masse slik. Og så de fine ting jeg vandt inden (ellers havde jeg jo i hvert fald selv købt en skål, hæ).

Men nu er jeg egentlig bare bidt endnu mere af en gal Mumi, ahæm. Jeg skal i hvert fald have fat i de 2 andre Mumiglas (fås vist til 140,- i Inspiration?), flere tallerkener og flere skåle. Jeg bliver simpelthen i så godt humør af det :D Er det ikke snart jul?

12 kommentarer:

 1. Årh Mumi-overload! Lækre sager, især keramikken og de postkort der er LIGE mig :)

  Må vidst til Helsinki og gøre det kunsten efter!

  SvarSlet
 2. I LOVE it!!! :)
  Jeg vil også vildt gerne til Helsinki engang :) (ikke kun pga. Mumi ;))

  SvarSlet
 3. Haha, hvor er du nice! Fede sager :D

  SvarSlet
 4. Årh! Jeg gad gerne have det hele <3
  Hvor er du heldig, med alle de gode køb!

  - Anne

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare sødt! Og jeg forstår godt din samlertrang... Jeg har det på præcis samme måde med Svampebob.

  SvarSlet
 6. Trine: Ja det må man vist sige ;)
  Ja jeg synes da bare, at du skal komme afsted - og så købe de ting for mig, som jeg ikke fik gjort ;)

  Bex: Ja det er så fint :D
  Og god tur til den tid ;)

  Janne: Tak, hœ hœ ;)

  Anne: Uh, jeg havde det også som om jeg var lidt i paradis med det store udvalg derovre (:

  Tine: Jah :D Og det er dejligt at have noget at samle på (:

  SvarSlet
 7. Sikke nogle fint ting. Elsker mumi (og my) der virkelig vækker barndomsminder. Har overvejet mange gange at samle på de fine mumi krus man kan få.

  SvarSlet
 8. Julie: Jeg er også rigtig glad for dem :D Og jeg synes da, at du skulle begynde at samle, det er ren hygge at drikke af de krud (:

  SvarSlet
 9. Er på grænsen til at være meget meget jaloux!!!

  SvarSlet
 10. Provins: Det ville jeg nok være, hæ (:

  SvarSlet
 11. Wau nogle fede ting du har haft med hjem. Elsker Mumi :-)

  SvarSlet
 12. by Busk: Ja hurra for Finland :D Mumi er bare så sødt (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)