onsdag den 17. august 2011

En tur i H&M

Her i byen ligger H&M lige over for Deichmann, så da jeg i mandags var nede for at klon-købe de nye støvler, kunne jeg jo lige så godt tage et smut i H&M også. Nemlig. Men sådan noget er jo altid farligt:


Den her T-shirt-kjole er SÅ pæn. Det flotte, farverige blomstermønster, der fortsætter hele kjolen rundt: Så pænt. Men desværre er det lidt ulykkelige kærlighed, for den var der kun i en L (men på den anden side, så mangler jeg vel heller ikke sådan en. Hmm). Den står til 129,-.


Lidt efterårsorienteret kan man næsten blive nødt til at være allerede nu, sådan som vejret arter sig. Jeg faldt for de her fine strik, der også kostede 129,- stykket (og kan købes online her).


Noget nær den perfekte efterårsstrik og med detaljer i nakken. Så pæn en farve, men jeg var fornuftig og tænkte på alt det efterårstøj, der allerede ligger i mine skuffer. (og så håber jeg, at den snart bliver sat ned, så jeg alligevel kan sige haps, hæ hæ)

9 kommentarer:

 1. Lækre ting. Uh jeg vil gerne købe en masse lækkert efterårstøj når jeg kommer hjem fra ferie - havde ellers bestilt en ordentlig omgang med rabat og det hele, men kom så i tanke om at leveringsuge var imens vi er væk - dumme mig! ;)

  SvarSlet
 2. Efterårsstrikken du har på, på sidste billede er virkelig smuk til dig :$ Jeg ved godt, at jeg ikke gør længslen nemmere ;-)

  SvarSlet
 3. Uh uh uh..
  Kunne du lokkes til at købe tshirt-kjolen til mig? :-)

  SvarSlet
 4. Det er nogle fine sager du har fundet frem :-)

  SvarSlet
 5. Trine: Ja H&M slår sjældent fejl ;) Og æv altså, men så må du tage revanche, når du kommer hjem ;)

  Ea Maria: Hæ hæ, tak, og nej hver gang jeg selv kigger overbeviser jeg også mig selv mere og mere om, at jeg næsten bliver nødt til at købe den ;)

  Bolette: Ja hvis den stadig er der (: Jeg kan lige kigge i dag (:

  J'adore blog: Tak, H&M gjorde det let, hæ hæ (:

  SvarSlet
 6. Jeg synes ellers ikke det gør noget, at den sidder løst på dig :)

  SvarSlet
 7. Janne: Det ville jeg nok heller ikke synes, hvis ikke det var fordi jeg har alt for eget oversize i forvejen (: Men når jeg kigger på billederne, fortryder jeg nu også lidt (en del!), og håber kjolen og jeg bliver genforenet en gang (:

  Bolette: Kjolen var desvœrre udsolgt :/

  SvarSlet
 8. Okay. Men tusind tak fordi du kiggede! :-)
  Sig endelig til, hvis du spotter den igen.

  SvarSlet
 9. Det var så lidt, og det skal jeg nok (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)