lørdag den 13. august 2011

Gammelrosa og blomstret


'Ta' mig med hjem', sagde denne fine cardigan, da jeg var i Føtex i dag - den kostede nemlig kun 20 kr.(!). Haps, skyndte jeg mig at sige, for sådan nogen bruger jeg mere eller mindre hver dag hen over efteråret (=nu...), vinteren og foråret, så det er altid godt med lidt forskellige farver (:


Stolehynderne var også sat ned til en 20'er stykket og er købt i Netto. På vores spisestole føler man sig nemlig lidt som en dværg, da de ikke helt passer i højden med bordet, ha ha. Nu kan vi dog endelig få lidt ekstra højde på, hæ.
Det var dog lidt af en udfordring, da jeg var på gåben og købte tre hynder plus det løse. Ups. Heldigvis havde jeg min søster med - og en STOR pose. Intet er umuligt, for den sparelystne shopper. F.eks. har jeg haft en kælk med i H&M, en stepbænk bag på cyklen, en kæmpe skrædderlineal i forkurven og enorm pakke fra H&M med på cyklen, hæ hæ. Man skulle jo nødigt gå glip af en god handel, bare fordi man ikke har bil. Nemlig. (men derfor vil vi stadig gerne låne jeres bil af og til, mor og far. Ikke? :D ❤ )

3 kommentarer:

 1. Jeg synes det er sjældent man finder pænt tøj i Føtex - men det ser da ud til at du har været heldig! :)

  SvarSlet
 2. Altså hallo Stine! Jeg så dig i Føtex i dag! Jeg sad ved kassen lige ved siden af den kasse du købte i.. skuffende! Btw, hvor ser din søster og dig bare flinke ud :-)

  SvarSlet
 3. Stina: Ja der er virkelig meget ikke-pænt tøj i Føtex. Til gengæld har jeg også tit fundet ret pæne ting, så det er bare om at kigge godt efter :p

  Emma: Altså! Jeg tror jeg skal til at tage skyklapperne af, når jeg er ude i offentligheden. Æv. Næste gang jeg er i Føtex, tjekker jeg alle kasserne for at se om du er der! (:
  Og mange tak, hæ hæ (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)