mandag den 22. august 2011

Det kunne den vist ikke tåle

Her i huset kan vi godt lide popcorn, men de er ikke altid helt uproblematiske at tilberede. Jeg har før snakket om 80/20-reglen, men et andet problem er også opstået. Popcornposen vil ikke dreje rundt inde i mikrobølgeovnen, så der er altid et sted på posen, der ser ud til at have været liiidt for tæt på at selvantænde. Ikke helt optimalt. Derfor mente min bedre halvdel, at vores stænkstopper måtte kunne løse problemet:


Hmm. Det behøver vi vist ikke at evaluere specielt meget på, æhe. Og så kommer jeg netop i tanke om, at vi glemte at undersøge, om posen var brændt! Æv. Ikke at det gør den helt store forskel, egentlig.


Nå, men heldigvis kunne vi hurtigt sætte en ny pose over (uden hverken plastikoverførsel eller selvantænding), da vi plejer at købe popcorn i ovenstående mængder, hæ hæ. Det bliver man da nødt til, når Bilka sælger 12-paks til en tyver. Haps ❤

4 kommentarer:

 1. Det var ærgeligt.. :)
  Kisses fra Freja fra frillersworld.blogspot.com
  (kig forbi min giveaway)

  SvarSlet
 2. 12 pakker til en tyver!! Hvorfor er du så god til at finde tilbud :p

  SvarSlet
 3. Jeg må i Bilka! - Jeg har nemlig også en svaghed for popcorn, men min microovn er noget mere samarbejdsvillig end din, heldigvis.

  (synes lige du skulle kigge forbi min blog, jeg fandt nemlig tilfældigt vej forbi din, men tror da jeg bliver hængende - her er rart at være)

  SvarSlet
 4. Freja: Det kan vi godt blive enige om, hœ.

  Trisse: Jeg har et øje på hver finger og i hver reklame og hyldeforkant ;)

  Frøken Lyngsø: Du må hellere vente nogle uger, hvis du skal have dem på tilbud, det galt nemlig i sidste uge, œv. Men det kommer nogenlunde regelmœssigt igen (: Og hurra for popcorn! (:
  Og jeg kigger forbi, og jeg er glad for, at du kan lide det her! (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)