De fleste, der har gået på handelsskolen eller lignende, kender 80/20-reglen. Og som det geni jeg er(!), har jeg fundet ud af, at denne regel også kan overføres til popcorn-lavning. Enten er der
80% gode og 20% upoppede
eller
eller
20% gode og 80% brankede
i hvert fald når jeg laver dem... ;) Men prøv selv at lægge mærke til det, næste gang du laver popcorn - videnskaben har talt! ;)
Haha, det er derfor jeg aldrig laver popcorn! :)
SvarSletNej det er lettere at få andre til det - det er i hvert fald min taktik ;)
SvarSletHaha.. Jeg troede ellers du var eksperten, jeg får sldig lov at lave dem, når vi skal have dem sammen ;)
SvarSletNatasia, det er dig der har lavet dem på billedet Ö ;) Og dem du lavede sidst, hørte ind under eksempel 2 - men de var stadig spiselige ;) (jeg vil jo ikke lyde utaknemmelig) ;)
SvarSlet