søndag den 14. august 2011

Lakridste


Forleden da jeg var i Tiger for at hamstre til indflyttergaven, ledte min næse mig hen til den her te. Uuuuhm, den duftede godt af lakrids, at jeg blev nødt til at prøve den. Pris: 20 kr.


Og i går, hvor vejret var... ikke specielt opmuntrende, var en perfekt dag til at afprøve teen i min morgenkolde lejlighed.


I et Mumi-krus, selvfølgelig, hæ hæ. Efter at have repareret min søsters te-æg, der selvfølgelig valgte at gå fra hinanden, lod jeg utålmodigt teen trække. Og var det så værd at vente på? Smagen uden sukker var øh, sådan lidt kedelig. Ikke så meget smag af lakrids. Så puttede jeg sukker i, og det blev bare alt, alt for sødt. Det endte med. at jeg hældte resten ud og tog en Pepsi Max i stedet, hæ hæ. Næste gang holder jeg mig til skovbær-te. Og dufter til den tørrede lakrids-te imens.

8 kommentarer:

 1. Aw, elsk på den mummi kop! Den er så sød :D

  www.leilaswonderland.blogspot.com

  SvarSlet
 2. syns teen dufter helt vildt skrækkeligt, men med sød smager teen rigtig godt.. meget bedre end sukker

  SvarSlet
 3. Du skal købe den te som hedder "cool mint" - dét er gode sager kan jeg godt sige dig!! (:

  SvarSlet
 4. Hmm. Jeg kan godt lide lakridste. Måske har du været uheldig, eller måske lod du den ikke trække nok eller puttede nok te i. Synes altså du skal give den en chance mere!

  Sådan noget lakridste må gerne være meget stærkt efter min mening, ikke ligesom almindelig te ;)

  SvarSlet
 5. Ellers kan du jo også købe et nyt teæg i Tiger ;) Hæhæ.

  SvarSlet
 6. Det lyder ellers så godt - lakridste! ;)

  SvarSlet
 7. Ligesom Stine, vil jeg sige, at der findes andre gode lakridsteer, der smager fint at lakrids uden man behøver søde dem. Prøv dig frem :)

  /Maria

  SvarSlet
 8. Leila: Ja den er så :D

  Jane: Hver sin smag (: Og jeg brugte også sødemiddel, men en tablet, så nœste gang skal det vœre noget, jeg bedre kan dosere (:

  Anne Sofie: Ja det kunne da vœre, jeg skulle prøve den :p

  Stine: Hmm, jeg lod det trœkke så ca. 6 minutter, men det kan selvfølgelig godt vœre mœngden. Men jeg kan godt høre på det, at jeg bliver nødt til at give det en chance til ;)

  Janne: Ha ha, ja det bliver jeg nok nødt til ;) Men jeg har set, at man kan få alle mulige fancy te-œg, så pønser lidt på sådan et i stedet :p

  Themoneypurse: Ja det synes jeg også (: Så jeg krydser fingre for, at jeg får lokket noget god lakrids smag ud af det nœste gang, hœ hœ.

  Maria: Det lyder godt, så er slaget om lakridsteen ikke tabt endnu (: Jeg må ud at udforske te-verdenen! (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)