torsdag den 7. oktober 2010

Favorit

Nogle ting er bare så gode, at man køber dem igen og igen (slik, for eksempel ;) ). I dag har jeg modtaget seneste skud på stammen i min Colossal Volume Express-'samling', uh jeg glæder mig til at bruge en helt ny og frisk mascara i morgen (:
Før jeg gik over til den her, var jeg vidt omkring, men nu har jeg kun øje (ha ha) for den. For hvorfor skulle jeg skifte? Den er super-duper, let(tere) at fjerne og ikke specielt dyr (ca. 54 kr. gav jeg på ebay). Men jeg kunne nu godt tænke mig at prøve den pinke udgave. Og den sorte. Og en masse andre. Det ville altså være smart med nogle små prøve-pakninger for sådan en tryghedsnarkoman som mig.

Og nu håber jeg bare på, at alt det neglelaks-ting jeg også har bestilt på ebay, kommer lige så hurtigt frem :p Det her var mandagsbestilling=torsdagslevering, så jeg burde få en pakke både i morgen og lørdag - man kan jo altid drømme, ikke? ;)
Apropos drømme og pakker, så er der 2 bløde pakker på posthuset til mig i morgen - jubii :D

5 kommentarer:

 1. Wauw en lækker blog du har!
  Jeg følger den nu ( wuuu læser nr. 20)!, du er velkommen til at følge mig tilbage : )

  jeg-er-gul.blogspot.com

  -sarafrank

  SvarSlet
 2. Mange tak (: Kigger lige forbi (:

  SvarSlet
 3. Jeg synes også at den mascara altid er et hit :) og så er det jo endnu bedre med prisen :b

  SvarSlet
 4. hvorfor har du gemt alle de gamle? ;)

  SvarSlet
 5. Mette: Det er godt at høre, at der er andre fans :p Ja det gør det bare bedre ;)

  Natasia: Det er fordi, når jeg køber en ny, gemmer jeg altid lige den gamle. Hvis den nye nu skulle blive væk eller noget, så mangler jeg ikke (: Men så har jeg bare glemt at smide de gamle ud ;) Og hvem ved, om der kommer det der matas tilbud igen, hvor man kan få en ny mascare for sin gamle ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)