fredag den 17. juni 2011

Det kan det også bruges til


Forleden havde Lidl et super tilbud på knækbrød, 3 kroner for sådan en pakke her. Min SU styrtede ned og hapsede en masse pakker, så jeg også kan blive mæt i denne måned. Og jeg har sammenlignet med mit Wasa Sport (til 10 kr. pakken på tilbud), og der er næsten det samme næringsindhold. 2 kalorier mere pr. 100 g, men til gengæld også 1,5 g ekstra protein. Haps.

Men nu skal det hele jo ikke gå op i knækbrødsmadder med ost, nutella, jornøddesmør og hindbærmarmelade. Næh nej, sådan noget knækbrød er skam multianvendeligt:


Tydeligt at se hvad det er, ikke? Hæ hæ. I lang tid har jeg gerne ville have tarteletter, men det har min bedre halvdel ikke været helt enig i. Så en dag, hvor jeg skulle spise alene, hapsede jeg en dåse tarteletfyld (den type er jeg nemlig. Gips). Men sådan nogle tarteletskaller... Det er jo et sandt kaloriefrås, og så godt smager de altså heller ikke. Så vil jeg hellere smovse i kage. Så sådan en gang knækbrød er et super alternativ - synes jeg.


Her er så aftenudgaven, peppet op med lidt mere fyld. Det blev til en gang revne gulerødder og resterne af vores tofu. Sundt og nærende (: (men ikke specielt fotogent, hø)

Men jeg må hellere få lidt fut på nu, jeg får gæster halv 2 og mangler en masse (bl.a. at gå på arbejde. Hæ). Jeg er stået tidligt op, så jeg også kunne nå at træne. Det er vist en god ide med al den kage, vi skal have ;)

5 kommentarer:

 1. Ej, hvor smart. Det havde jeg ikke lige tænkt på :)

  SvarSlet
 2. Elsker LIDL, de har gode kup! :)

  Har ændret mit blognavn til sniksnakkerier.blogspot.com, håber du vil ændre i din link liste og stadig følge mig? :)

  SvarSlet
 3. Krille: Tak, det synes jeg også :p Er glad for, at det ikke kun er mig, der synes det ;)

  Trine: Så absolut! (:
  Og jo selvfølgelig, det får jeg lige ordnet, og følger selvfølgelig stadig (:

  SvarSlet
 4. Du er ikke den eneste der kan spise tarteletfyld sådan :P

  SvarSlet
 5. Janne: Hvor dejligt at høre! Det ville nemlig også være synd at lade være, når fyldet ikke er en synder (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)