torsdag den 9. juni 2011

Dog ikke i år

'Ser mit hoved stort ud i den her?'

Så er det endnu engang tid til markedsdage her i Sønderborg. Jeg er så heldig, at jeg står i Løve Apotekets fine biks, så bruger jeg heller ikke så mange penge i de andre butikker, ha ha. Sidste år havde vi fint besøg af Super Multi (I ved, ham fra Multi Tabs ;) ), og markedsføring er lige min ting, så jeg fik lov at vade gågaden tynd. I år bliver jeg nok bare udstyret med nogle balloner og vitaminer. Men vi har gode tilbud på solcreme, jeg skal i hvert fald have hapset noget. Satser på en lang og solrig sommer! (:

6 kommentarer:

 1. Jeg har også planer om at smutte en tur der ned i dag .. LIGE når de åbner. Så kan jeg nå at hapse de gode tilbud :P

  SvarSlet
 2. Hvor fint, hehe ;) Jeg skal lige have en eksamen overstået, så kommer jeg også :)

  SvarSlet
 3. Haha dit hår er helt fantstisk på det billede, men no wonder, hvis du har haft den der kæmpe på hovedet :) Yderst moderigtigt ;)

  /Lise

  SvarSlet
 4. Haha, fedt!

  www.goodvibesandrichtaste.wordpress.com

  SvarSlet
 5. Nej nej nej! Hvorfor vidste jeg ikke du stod der??? Så havde jeg ihvertfald kommet hen og råbt hej! Ellers sagt, min mor siger jeg ikke må råbe af fremmede folk :((((

  SvarSlet
 6. Julia: God plan. Man skal være hurtig - ellers bliver man overløbet af sådan nogle som os ;) Selvom jeg skulle møde på arbejde klokken 10 fik jeg alligevel gjort nogle kup :p

  Natasia: Ja det var hyggeligt :D

  Lise: Det er bare naturlig skønhed, når det er bedst ;) Og hey, moden handler vist om at skille sig ud? ;)

  Cecilia: Jeg synes også, den var ret sej :p

  Emma: Det ved jeg heller ikke, det kunne ellers have været hyggeligt (: Jeg så dig ellers godt gå forbi, men du gik hurtigt og jeg var igang med at ekspedere, æv da.

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)