tirsdag den 28. juni 2011

Nu med invitation (og outfit)


I torsdag var den søde Natasia ude at køre studenterkørsel. Jeg syntes, det ville være synd, hvis jeg slet ikke fik set den fine vogn, så jeg hjulede hele byen rundt i jagt på vognen, hæ hæ. Tilfældet ville, at da jeg kom forbi hendes hus for anden gang, var der gevinst. Og så måtte jeg jo lige ned at hilse på, hæ hæ.
I søndags var der så studenterfest, og der havde jeg heldigvis fået en officiel invitation ;)


Så jeg måtte jo ud at købe en fin, lille gave til studenten.


Heldigvis blev der kvitteret med rigeligt med kage - jeg mangler stadig tre forskellige slags på dette billede! Haps. Og se da lige den lille søde studenterhue :D


Nåæh Natasia, du vil være pædagog, siger du? Det havde vi da slet ikke set komme. Der var simpelthen fyldt op med små børn, ha ha. Og et af landets højeste gennemsnit havde vi skam også med.

Sko og kjole: H&M
Og så var der jo mig. Denne gang nøjedes jeg ikke med de blå detaljer, men gik all-in med det blå. Dog uden hue, hæ hæ. Men med lidt underligt smil. Hmm.

Der er jo nok lidt feriestemning her på bloggen, men ét indlæg om dagen er også fint. Mange er jo på ferie, Roskilde osv., og jeg vil også gerne nyde vejret og livet, når jeg nu endelig har fået ferie (:

4 kommentarer:

 1. Synes et indlæg om dagen er ganske passende! Og shit et awesome slogan på vognen, den havde jeg aldrig fundet på!
  Og så vil jeg gerne bringe en klage over, at i alle blogger om kage. For søren, you're killing me! Man bliver skisme da lækkersulten af det lort :P

  SvarSlet
 2. Janne: Det var godt (: Det har bare været sådan, at i skoletiden, hvor jeg har siddet foran computeren hele tiden, har jeg egentlig både haft mere 'tid' til både at læse og skrive selv. Men nu foretrækker jeg også, at der ikke opdateres så tit.
  Og ja det var ret sejt ;) En af mine andre veninder kørte rundt med 'det var så let, vi havde studienet', ha ha. Den er altså genial :p
  Undskyld! ;) Jeg prøver faktisk også at undgå et, fordi jeg selv bliver så sulten af at kigge på det, ha ha.

  SvarSlet
 3. Nææ, hvor fint, gode billeder :D og hyggeligt at du kunne komme begge dage :D

  SvarSlet
 4. Natasia: Jamen jeg er jo også paparazzi-pigen ;)
  Og jeg siger også hyggeligt :D

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)