torsdag den 23. juni 2011

Studenteroutfit

...sådan næsten i hvert fald, hæ. Det var jo desværre ikke mig, der fik huen, men det skulle ikke forhindre mig i at tage lidt pænt tøj på:

Ballon: Tiger. Kjole: H&M. Ballerinaer: Føtex.
Fin råhvid kjole, der var enhver student værdig. Jeg tog dog flade sko på for at det ikke blev for pænt, og fordi jeg i forvejen er lidt højere end studenten, ha ha. Og jeg medtog den fine ballon med hilsen i stedet for en rose. Desværre er den platset nu og pinden knækket... Hun må ha' en ny.


Og dagens blå detaljer. Når man nu ikke kunne tage sin blå hue på, måtte man tænke lidt kreativt. Til studenterfesten tager jeg nok en blå kjole på, ha ha. Eller de blå sko, jeg købte i H&Ms tilbehørs-udsalgs-runde 2: billigt! Købte også nogle fine sandaler til 20 kr.. Laver snart et indlæg med de nu 5 par sko, der er røget med hjem de sidste 3 dage. Stod lige og manglede, ikk' ;)

10 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. *Det hedder ikke 'medtog' men 'medbragte' (ikke for at lege stavekontrol eller noget).

  Elsker dine blogindlæg de er super gode :-)
  Kan også godt lide din fede stil :)

  SvarSlet
 3. Stine: Det er åbenbart sønderjysk. Så ja. Det fortæller min ven google (og lidt kildekritik) mig i hvert fald: http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:6PeqWe5604sJ:www.jatilsprog.dk/node/67+platset&cd=10&hl=da&ct=clnk&lr=lang_da&source=www.google.com (markeret med gult)

  Mille: Det er da netop stavekontrol du leger, når du går ind og retter på stavningen/ordvalget i mit indlæg. Bare lige for at få sat det på plads. Og man kan rent faktisk skrive medtog i stedet for medbragte. Tjek selv i Word. Og selv hvis man ikke kunne, så er det sådan jeg skriver på min blog. Lidt selvopfundne ord hist og her for at give lidt charme. Det er jo bare et sammensat ord (tog med)

  Men trods det er jeg glad for at høre, at du kan lide mine indlæg, hæ ;) Tak for det (:

  SvarSlet
 4. Virkelig nogle fine detaljer - og i det hele taget et lækkert outfit :)

  SvarSlet
 5. Så fin kjole! Er super flot med de blå detaljer :D

  SvarSlet
 6. Simone: Mange tak! (:

  Emilie: Tak :D Følte mig også så fin :D

  SvarSlet
 7. Det er helt i orden, skulle bare lige være sikker ;-)

  SvarSlet
 8. Uha, du får lidt formuleringsråd med på vejen i dag, hvad? :P Men jeg elsker altså selvopfundne ord. Dem er jeg selv god til at komme på! Og så er det btw godt matchet med det blå :)

  SvarSlet
 9. Janne: Hæ hæ, det må jeg vist give dig ret i. Selvom jeg nu altid går meget op i velformulerede indlæg og stavekontrol. Suk. Og jeg er glad for tilslutningen til selvopfundne ord ;) På hhx blev jeg altid drillet med ' at vækste', men gæt lige hvad der er blevet et anerkendt ord nu? Ha! (diverse lærebøger og artikler bruger det i hvert fald flittigt).
  Og mange tak (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)