mandag den 20. juni 2011

Dagens sommerferiefejring

I dag fik min søster endelig sommerferie, så vores ravneforældre havde sponsoreret en tur på en lokal cafe, jah :D Det blev dog en tur med forhindringer, hæ. Først blev vi nødt til at vente hjemme, da der kom en pakke (fra UPS. Dem  leger man ikke med. Forklaring følger i andet indlæg). Da vi så endelig kom ned i byen, havde min søsters udvalgte cafe lukket. Den vi valgte i stedet havde træk og ikke videre god service, hæ. Så den forlod vi til fordel for Lagkagehuset:


4 kager til 3, vi blev i hvert fald godt mætte, hæ hæ. Men vi var også enige om, at kagen smager bedre, når den ikke spises med de trægafler, man får til. Men lækkert alligevel! Og i dagens anledning kunne jeg endelig tage lidt pænt tøj på:

Skjorte: Genbrug+DIY. Jeans: Primark. Ballerinaer: Føtex.
Skjorten er den anden af mine genbrugskøb fra i lørdags. Den var lidt mere mormor-agtig, da jeg købte den, men efter et møde med min symaskine er den så fin (:Jeg kunne nemlig ikke stå for det søde mønster. 25 kr., og den var min. Haps.

7 kommentarer:

 1. Årh hvor hyggeligt - nærmest idyllisk :-D Og fin bluse, meget sommerlig! Hvor er det inspirerende at du køber tøj som du syer om - jeg har så tit tænkt "jeg skal bare lige customize den", men har aldrig fået gjort noget ved det!!

  SvarSlet
 2. Super fed blog du har! fast læser herfra!
  Tjek min ud hvis det er
  Simone-bp.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Uh, er det en kartoffelkage, der skuer mit øje?? :d

  SvarSlet
 4. Hvor er den skjorte virkelig flot til dig! :D

  SvarSlet
 5. MS: Hœ hœ, ja man må jo udnytte de gode locations ;)
  Og mange tak, er også rigtig glad for den (: Normalt ligger tingene også meget lœnge herhjemme, men nu har jeg jo endelig fået ferie, så nu skulle der ske noget!

  Simone: Mange tak, og det er jeg glad for (: Jeg kigger forbi (:

  Lise: Ha ha, ja det er det. Det er vist mig og min søsters last - hurra for kartoffelkager :D (som også har sit eget tag her på bloggen, hœ hœ)

  Simone: Mange tak! :D Det er dejligt at finde noget i genbrug, som kan blive så fint (:

  SvarSlet
 6. Skjorten er super fin! Lige da jeg så kagerne tænkte jeg hvad fanden det var for en ulækker pølse der var øverst, jeg troede det var sådan en grillpølse, og jeg kunne ikke forstå hvorfor den var så brun. Haha :P

  SvarSlet
 7. Mange tak :D
  Ha ha, det sagde min kœreste faktisk også, da han så billedet ;) Men det var nu heldigvis en romsnitte/trœstamme, og den var lœkker ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)