torsdag den 16. juni 2011

På tur i H&M

Et godt udsalg vil man jo ikke gå glip af, så i går stod min sparelystne og købeglade søster og jeg klar foran den lokale H&M  lidt over 10. Hurtigt (okay, der gik lidt tid, vi skulle jo lige have det hele med, hæ hæ) tømte vi hylderne for gode tilbud og gik mod prøverummene:


'Hej hej'. Det er nu smart nok at have prøverum over for hinanden i stedet for at masse sig sammen i ét med 30 stykker tøj og store albuer, hæ hæ.


Jeg havde taget disse 3 kjoler med i prøverummet, men ingen var pæne nok til, at jeg ikke kunne leve uden. Den orange/ferskenfarvede var ellers nok røget med hjem, hvis ikke den havde været 2 numre for stor. Men så sparede jeg da den halvtredser.


Min søster var derimod ikke til at stoppe. Den her kjole ville nu også gerne have været med mig hjemme, men de havde den ikke i min størrelse. Æv.


Og mens jeg ventede og ventede (og ventede), kunne jeg jo lige tage nogle tvillinge-billeder af mig selv (og min tvilling... ;) ). Det gik vist ikke helt godt, hæ.


Til sidst var vi lige et smut i børneafdelingen, og nååårh, hvor var de her sandaler altså bare søde :D Gid min søster var lidt yngre, hæ hæ.
Men for en gangs skyld købte jeg ikke noget, så jeg burde næsten være helt stolt. Ja altså bortset fra alt det fra nettet, ahæm. Det tæller ikke, før det kommer!

Og så har Bianco startet deres 2 for 1-udsalg, og så var mine fine, udvalgte sandaler udsolgt i str. 39! Æv altså. Jeg går i køkkenet og bager.

5 kommentarer:

 1. Jeg skal også lige forbi i morgen - så håber jeg ikke det hele er taget! ;)

  SvarSlet
 2. H&M er faaaaarlig at gå ind i hæhæ, så jeg synes, det er rigtig godt gået, at du ikke købe noget :)

  Kig forbi min blog?

  Huggies
  /Lizbet

  SvarSlet
 3. Julia: Jeg lod det i hvert fald blive til dig ;) Så god tur, og husk at der også skal være penge til min gave, ha ha ;)

  Lizbet: Det vil jeg give dig fuldstændig ret i! Og mange tak, jeg tror, min rygrad er ved at blive styrket ;)
  Og jeg kigger forbi (:

  SvarSlet
 4. Fandme godt klaret at gå hjem uden noget :P

  SvarSlet
 5. Tak tak :p Det er det der, med at blive lidt mere selektiv (: Eller fatiig, om man vil, hæ hæ. Ej, kunne da sagtens have hapset en masse, men på den anden side kan jeg jo sagtens holde den kørende, med alt det jeg allerede har.

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)