torsdag den 16. juni 2011

Jeg ved lige, hvordan det skal fejres

I går var jeg jo så heldig, at tiden igen blev min ❤ Endvidere var det dejligt solskinsvejr, så jeg skulle da lige ud at snuppe lidt sol og afslapning. Men jeg vil helt ærligt godt klage over min solcreme:


Hvorfor virker det kun dér, hvor man smører det på?! Suk. Det er vist det, man kalder sjusk. Man kan heldigvis ikke se det så meget i dag, men i går havde jeg et rimeligt fint mønster over øjet, det ene øre, på siden af næsen, lige på den lodrette del af næsen og halsen, hæ. Godt jeg lige havde købt en aftersun ❤ Og at det ikke var i denne uge, at jeg skulle sælge solcreme ;)

Men det hele skulle jo ikke gå op i spas og das (altså afslapning, ikke det lille hus) :
Hovsa. Det er hvad der sker, når man er så optaget af at læse, hæ. Nu er der heldigvis styr på det meste. Af det her, mangler stadig resten af hytten, og får gæster i  morgen. Gips.


Og så kan jeg bedre forstå, at jeg tit har svært ved et finde et par sokker, ha ha. Det er hvad der sker, når vasketøjskurven ikke står det samme sted, som man klæder sig af, hæ.

Nå, tilbage til arbejdet, der skal skurres og skrubbes! (og så skal jeg et lille smut i H&M, hæ hæ)

10 kommentarer:

 1. Hold op, der er vist noget at tage fat på. Nu du er igang med rengøringen kunne du jo lige rydde op hos mig også? :)

  SvarSlet
 2. Haha, hold da op en opvask! God fornøjelse ;)

  SvarSlet
 3. Haha, ja sådan er det når man læser, kender det SÅ udmærket :-D
  Ville lige sige at jeg er blevet fast læser - har læst lidt på din blog nu, og elsker din humor og din måde at skrive på :-) Glæder mig til at læse mere!

  SvarSlet
 4. Julia: Ja jeg tror I løber skrigende væk, hvis jeg ikke får det fikset ;) Og jeg tror egentlig du sætter mere pris på, at jeg får bagt? ;)

  Trine: Ja sådan nogle har det desværre med at vokse, når man lader dem stå ;) Heldigvis er vi to om det, så det er næsten (men kun næsten!) hyggeligt. Og jo tak ;)

  MS: Ja det er jo et spørgsmål om at prioritere, og da valget stod mellem læse, hygge og oprydning, var det nok mest oprydning der blev sorteret fra. Det kan man jo altid nå ;)
  Og det er jeg rigtig glad for at høre, mange tak for ros og det :D

  SvarSlet
 5. Hæhæ, ja du har helt ret ;-) Eksamen foregår jo på en bestemt dato, den kan man ikke bare udsætte et par dage, fordi man "liiige skulle rydde op" :D

  Det er skam mig der takker for lidt lysglimt i min hverdag, især lige nu når eksamen er lige oppe over og mit hovede er én stor pærevælling ;-)

  SvarSlet
 6. Det er jo lige det. Det kunne ellers være sjovt at prøve at bruge det som undskyldning ;
  )
  Jamen så kan vi da takke hinanden, det er sådan nogle kommentarer fra søde læsere, der gør det så hyggeligt at blogge - selvom man egentlig ikke helt havde tid til det, hæ (: Og held og lykke til eksamen (:

  SvarSlet
 7. Ha, ja det kunne være man skulle prøve ;-)
  Det har du så ret i, det kender jeg godt selv - det er rart at vide at der rent faktisk er nogen der læser hvad man skriver, og at man ikke bare "snakker" med sig selv :-D Og mange tak!! :-)

  SvarSlet
 8. God fornøjelse ;)
  Og ja det er det nemlig! (:

  SvarSlet
 9. Holy fuck! Jeg klager aldrig over en opvask igen :D

  SvarSlet
 10. Hæ hæ, det er jo altid dejligt at få sat tingene lidt i perspektiv ;) Ej vi plejer nu også at tage den løbende, men lige pludselig tog eksamenslæsningen over. Har nemlig ikke været helt så god til at planlægge det, som jeg kan se du har været :p

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)