søndag den 12. juni 2011

Resten

Bukserne og kjolen var ikke det eneste i pakken fra H&M, så jeg tænkte, at jeg lige ville vise det hele. Ikke at det er specielt ophidsende, men man kan jo ikke købe festkjoler og høje sko hver gang, hæ hæ (æv) :


Undertrøjer a 20,-. Bikiniunderdel 40,-. Sandaler 40,-. Kjole 3,-. Bukser 5,-. Sløjfe T-shirt 40,-. 
Man fornemmer måske et farvetema (eller mangel på samme, ha ha), men det var lige hvad jeg stod og manglede. 168,- for de her 7 ting er vist også okay.
Undertrøjerne var sat ned til 20 kr. da jeg købte dem, men nu er varianterne sort og hvid røget tilbage til 40,- Underligt. I stedet ligger den nu i beige i min virtuelle indkøbskurv ;)
T-shirten har og elsker jeg allerede i blå, så den sorte er en sikker favorit. Sandalerne er også rigtig fine, men noget af en kamp at få på. Ikke dem man vælger, hvis man er sent på den ;) Nu glæder jeg mig bare til, at næste sending kommer, hæ hæ.

8 kommentarer:

 1. Fine køb og billige køb. Jeg er stadig død misundelig over at det lykkedes dig at få den kjole til 3 kr. Jeg vil også! :-D

  SvarSlet
 2. Jeg har også købt den bikiniunderdel og jeg ÆLSKER den!!! :D

  SvarSlet
 3. ..har du købt en kjole til 3 kroner!? Og så er den endda pæn... haha, jeg er meget imponeret (og misundelig!:) )

  SvarSlet
 4. Julie: Hæ hæ, jeg er også ret glad, den var godt nok hurtigt væk (:

  Sandra: Den er også pæææn :D Tror dog lige jeg skal have den en størrelse større, lige nu er der ikke så meget højtaljet over den, ha ha (/æv, hæ. Mindre kage til mig! ;) )

  Stina: Jeps, det er nogle ordentlige udsalg H&M holder sig ;)

  SvarSlet
 5. Ja den er jeg også glad for (:

  SvarSlet
 6. Ej, de undertrøjer er da super billige. Det er sådan nogen jeg ALTID mangler.. Ih, gode køb!!

  SvarSlet
 7. Janne: Ja sådan nogen kan man altid bruge :p Ærgrer mig bare over, at jeg ikke fik købt flere af de sorte, da de var til 20,-, hæ. Men så kan jeg jo overveje alle de andre fine farver, uh (: ELSKER H&M ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)