onsdag den 15. juni 2011

Én gang til!


8.15 stod jeg med nerverne udenpå og var klar til at løbe skrigende væk forsvare mit arbejde og eksamensbevis. Der var skabt en rigtig hyggelig stemning med grøn dug og tydelig magtfordeling, hæ. Meeen, jeg plaprede lystigt løs, og hvad skete der så?


JAAAAAH, SOMMERFERIE!! :D Ej, det er dejligt! (: Og ja, det her er lige det eneste billede, hvor jeg så mere eller mindre ekstatisk ud, ha ha. Friheden blev nemlig fejret med en tur i H&M (mere om det senere), og så kunne jeg jo lige nuppe nogle billeder, mens jeg ventede på min langsomme søster ;)
Men nu til de officielle billeder - vi nedlader os nemlig ikke til prøverumsbilleder af dagens outfit! (og læs lige ironien, ikke? ;) ) :

Jakke: Føtex. Bluse: H&M. Jeans: Primark. Lamme Converse.
Ingen eksamen uden mine yndlings cowboybukser ❤ Og yndlingssko. Jeg har også min nye jakke fra Føtex på, som er gået hen og blevet en rigtig favorit. Alt i alt en masse favoritter, så jeg følte mig godt tilpas til eksamen. Påklædningsmæssigt i hvert fald, hæ.Og den sommerlige bluse med de store ærmer (og underlige øjne, åbenbart. Hmm).

Hmm. Skal vist have det håndled med i fitness. Ikke flere kager til den arm!
Til sidst dagens detaljer. Colour Blocking, hva'? Eller også kunne jeg bare ikke finde mit sorte ur, hæ hæ. Og med min sans for tid er et ur til eksamen pænt nødvendigt. Ellers går jeg bare i panik over uvisheden om, hvor længe torturen varer endnu.

Og så har bloggen forresten fødselsdag i dag, STORT tillykke (: Hvis der er nogen, der har lyst til at fejre os med gaver, kan de bare lægge en kommentar, hæ hæ.

10 kommentarer:

 1. Jamen pigebarn, hvordan gik det? Jeg bliver jo nødt til ligesom at vide hvad jeg kan forvente mig når jeg skal ristes i næste uge ;)
  Og congrats med bloggen søde Stine :)

  /Lise

  SvarSlet
 2. Tillykke med bloggen..
  Hahahha... elsker den sidste billedkommentar :P
  og tillykke med den sidste eksamen og snyd, at du allerede har sommerferie :)

  SvarSlet
 3. Tillykke til bloggen og dig og din eksamen ;) og haha, du er for grineren. Elsker den måde du skriver på ;)

  SvarSlet
 4. Simone: Mange tak! (:

  Lise B: Jamen jeg bestod da ;) Med et flot 10-tal, hæ :D Men jeg synes godt nok det var lang tid, der blev stillet spørgsmål, hæ :p I skal vel også kun fremlægge i 5 minutter, og så er det hyggesnak for resten, eller hvad? Held og lykke i hvert fald :D
  Og mange (:

  Natasia: Tak :D Hæ hæ, jamen det er jo rigtigt ;) Så det giver ingen kage i morgen! Kun gulerødder! ;)
  Hey hey, det der vel nærmere snyd,at du bliver student? Jeg vil da gerne bytte :p Og tak ;)

  Trisse: Bloggen siger tak ;) Og det gør jeg også ;) Og tak for det også, jeg gør mit bedste ;) :p

  SvarSlet
 5. Ej hvor lækkert, mega meget tillykke. Ja for pokker hvor jeg dog bare glæder mig vanvittigt meget til at hyggesnakke med den dersens sensor!

  SvarSlet
 6. Ja det er ikke helt skidt, mange mange tak :D Hæ hæ, vores censor var heldigvis stille og rolig. Han spurgte dog en af de andre, hvorfor der mon var flere kvinder end mænd i det valgte land, ha ha. Vi må se hvordan din censor er ;)

  SvarSlet
 7. Synes det er ret fedt du fik et foto af eksamensbordet. Ak, så intimiderende! Men tillykke med det fine resultat, som jeg lige kunne læse her.

  I øvrigt synes jeg, at dit ur er PISSE fedt. Hvor er det fra og hvad koster det? :P

  SvarSlet
 8. Sådan er det, når man er den første, censor er forsinket, og man er hurtig med kameraet :p Det blev jeg jo nødt til at udnytte, sådan en fin opstilling, hvor et billede siger mere end tusind ord, hæ. Og mange tak! (:

  Tak :p Det er fra Ebay, og koster noget nær ingenting. Skal nok lige grave et link frem, når jeg har lavet mad, har 25 minutter til at gøre pande ren, stege flæsk og lave persillesovs. Stress!

  SvarSlet
 9. Ja så fik jeg da vist spist, og lidt til, hæ. Her er linket i hvert fald: http://cgi.ebay.com/Free-Ship-Lady-PU-Plastic-Strap-Wristwatch-Gift-A2R-/170653439827?pt=Wristwatches&hash=item27bbbcd753, og til ca. 21 kr. inkl. porto. Skiven, du ser på ebaybilledet kan nemt tages af. Fås i et væld af farver, og til lidt flere penge også med diamanter på, uha da da ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)