tirsdag den 21. juni 2011

Feriens første syprojekt


I lørdags hev jeg jo denne blomstrede sag med ind i prøverummet, og var helt overvældet over det fine mønster. Pasformen, ikke så meget. (og find en linselus! ;) )


Problemet var ærmerne - så af med dem. Jeg startede med at sprætte noget op, som jeg egentlig bare skulle have ladet være, hœ. Ret typisk mig, men det fik jeg heldigvis reddet.


Der sys! Og ja, det var varmt ;)


Se hvor det går (:


Da jeg var færdig med det første ærme, var der så lidt tilbage af undertråden, hœ hœ. Det ville have været lidt surt at skulle skifte den halvvejs gennem ærmet (okay, bede søster om at skifte den, men hip som hap). Skal vi kalde det held god beregning?


Og så var den færdig (og opblæst, åbenbart. Sådan går det, når man har favoritter). Hurra for vellykkede projekter (:


Så mangler jeg jo kun resten, hœ. Ej, har allerede været godt i gang med resten af bunken, man skal jo udnytte sin ferie (:

6 kommentarer:

 1. Wow den er über cool!! Ville ønske jeg var så kreativ :)

  En anden ting - kan ikke kommentere på din blog?? Den bliver ved med at smide mig af min google-konto og det er sket flere gange nu .. Nogen ide om hvad der sker? :/

  Søs

  www.soesblog.dk

  SvarSlet
 2. Mange tak! (: Det er også utroligt, at jeg der generelt er så klodset stadig kan få noget pænt ud af sådan en, ha ha.

  Jeg ved heller ikke hvad der sker, det er et problem der er rundt i hele blogland. Jeg kan (fra min egen computer) ikke kommentere på min egen blog og visse andre. Andre går det derimod fint på. Og når jeg sidder ved min kærestes Mac, er der slet ingen problemer. Jeg har hørt, at problemet kan ligge ved internetbrowseren, men har ikke selv prøvet at opdatere min for at se om det virker. Jeg bruger navn/url, som jeg kan se at du også har benyttet dig af. Men træls er det i hvert fald! Blogger driller generelt bare, æv.

  SvarSlet
 3. Det er en klar forbedring! Utrolig hvor stor forskel sådan en lille ændring kan gøre :)

  SvarSlet
 4. Ja det er lidt vildt, den går fra totalt konet til rigtig sød og ungdommelig (: Og det var lige før, at jeg ikke købte den, ha ha.

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)