fredag den 10. juni 2011

Var der egentlig nogen, der troede på det?

'Så er det endnu engang tid til markedsdage her i Sønderborg. Jeg er så heldig, at jeg står i Løve Apotekets fine biks, så bruger jeg heller ikke så mange penge i de andre butikker, ha ha'. Hmm ja. Når man har det på skrift, er det lidt svært at benægte, men det blev ellers skrevet med de bedste intentioner. Næsten, i hvert fald.


I Føtex's weekendreklame blev der nemlig reklameret for sko og sandaler sat ned til 75,-. Og så måtte jeg jo lige tjekke, om mine udvalgte favoritter var med i det tilbud. Gæt selv, om de var ;) Håber dog bare, at de udvider sig lidt. Det gør de sikkert.


Men så var det jo, at Føtex havde klasket et stort telt med nedsatte rester op ude foran. Ejjj, altså! Mit sparehjerte hev mig med derind, og smed desperat ovenstående ting op til kassen. Havde lidt travlt, fordi jeg skulle på arbejde - kom kun ½ minut for sent, hæ. Cardigan til 20,-, kort jakke til 50,- og frakke til 100. Frakken bytter jeg dog nok igen. 100 kr. fra et ikke eksisterede budget, for noget man ikke mangler, er også en slags penge.

Men nu til kuppet. Ikke for at chokere nogen med alt for meget undertøj, men...


Da jeg havde frokostpause læste jeg markedsavisen igennem (vores bud havde snydt os herhjemme, æv!), og så et knaldtilbud ved en af undertøjsbutikkerne. Jeg regnede ud, at det nok var det værd, proppede resten af rugbrødet i munden, pakkede min lækre madpakke sammen og løb derhen. Og spørg da lige, om det var det værd! Ovenstående 3 vidunder bh'er til 100 kr.. 100 kr. for 3 stk.!!! Den perfekte slags, som slet ikke kan ses under tøjet. Og så i mintgrøn ❤ Det eneste der ærgrer mig lidt er, at jeg for nogle uger siden gav 200 for samme model i blå, ha ha.

Nå, men det her indlæg er også forudindstillet, for i dag skal jeg også arbejde fra $$-$$. Bagefter skal jeg hjem og passe (hø hø) min søster. Og måske gå lidt i koma, forudser massiv træthed.

4 kommentarer:

 1. Årh, sikke nogle tilbud! Du er godt nok god til at spotte dem (men lider vist også for... tilbudene, hmm)
  Jeg må til at gå mere i Føtex. Godt vi flytter hen til en om en måned!

  SvarSlet
 2. Hold da op det var billigt for de bher, de er godt nok fine :-D

  SvarSlet
 3. Hvor er skoene fine! :D Og lækker farve på bherne <3

  SvarSlet
 4. Stine: Ja mon ikke! (: Hæ, ja det handler om at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt - og ofre sig lidt, ja. Det er ligesom med rodekasser, du finder ikke de gode ting, med mindre du går all-in ;)
  Det lyder som en god ide, men pas på, det er vanedannende ;)

  Julie: Ja det tilbud kunne jeg ikke lade gå fra mig :D Var næsten helt i chok da jeg så det, ha ha. De andre var jo mest sådan nogle lidt underlige, og så lå der lige de her perfekte :D

  Emilie: Tak, jeg havde haft et godt øje til dem i noget tid, og nu var der jo ingen undskyldning for ikke at nuppe dem :p Og ja den er sød ❤ :D

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)