søndag den 26. juni 2011

'Lidt' nyt fra H&M


Billigt tøj, der bliver endnu billigere, det kan jeg godt lide. Derfor lurer jeg altid utålmodigtH&Ms udsalg, og det skuffer jo næsten aldrig. 245,- for alle disse ting er vist heller ikke noget, man klager over. Haps.
Og ikke fordi man ikke kan se mine køb utroligt tydeligt på disse billeder, men jeg har alligevel bikset en lille collage sammen med H&Ms egne billeder:

Tanktop 40,-. Pudebetræk 20,-. To bandeautoppe 40,-. Læderbælte 40,-. Shorts 20,-. Læderbælte 35,-. Chinos á 10,-. Undertrøje 20,-.
Ih, så pænt (: Er dog lidt skuffet over det mintgrønne bælte, der slet ikke har den der sarte, fine farve, men er meget grovere i det. Æv. De lyserøde chinos var til gengæld rigtig fine, flåede dem ud af posen og tog dem på med det samme (altså dagen efter, da jeg var kommet hjem. Hip som hap). Nu mangler jeg vist heller ikke mere tøj (ha ha - som om der er nogen, der tror på det, ahæm).

4 kommentarer:

 1. Er de gode, der der chinos? Forstår ikke at du kan få dem allerede, mine står til levering engang midt i juli. Så træls! Men jeg venter en anden levering her mandag til torsdag i næste uge, med 40-50 stykker tøj (tallet ændrer sig jo hele tiden, ahem), den ser jeg frem til!

  (Og så har jeg en pakke stående i soveværelset med 40 stykker tøj, som kom i sidste uge - planlægger fælles returnering, man må jo spare hvor man kan)

  SvarSlet
 2. Jeg dør af misundelse hver gang jeg læser du har shoppet i H&M. I need money! Har kun shoppet lidt til baby :/

  SvarSlet
 3. Malsen: Det kan jeg kun give dig ret i :p

  Stine: Jeps, de er skønne :D Selvom jeg nok skal have et bælte i ;) Mine stod også til levering i uge sent, men det hele kom med i denne sendning. Så mon ikke også du er heldig (: Og jeg kan godt se, at min lille ordre blegner en del i forhold til din. Puha, så meget ville jeg slet ikke have plads til.

  Janne: Det tror jeg også mit dankort gør... Ahæm. Men jeg tror nu baby bliver glad for sine ting, du skal i hvert fald nok blive glad for at klæde hende sødt på :D

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)