søndag den 19. juni 2011

Ananam

Som nævnt smuttede jeg i Fakta efter 6-kroners ananas, men jeg kan da godt forstå, at de var så billige:


Bitte bitte små... Nå okay, måske ikke, hæ hæ ;)


Så jeg kastede mig ivrigt over udskæringen. De sædvanlige trekanter dur ikke til min søsters og mine sarte læber, så den stod på helpartering. Så er det også lettere at hapse med en gaffel, hæ hæ.


Næh, hvor smukt - måske har jeg alligevel forspildt et skjult talent? Men det får vi se, for nu skal jeg til at lave persillesovs for første gang i en 7-8 år. Det skal nok blive interessant. Ellers må vi jo bare putte ketchup på det stegte flæsk, hæ hæ.

3 kommentarer:

 1. det er ikke pga af sarte læber.. det er de runde dimser på ananasen, de skal bare skæres af :)

  SvarSlet
 2. Hæhæ! Jeg troede det var seriøst, at de havde en eller anden fejl-ananas, og synes alligevel det var flot i havde brugt 6 kroner på den bare for at fotografere den :P

  SvarSlet
 3. Anonym: Jeg forstår ikke helt hvad du mener (: Jeg ved bare, at når jeg forsøger at adskille det spiselige ananas fra kanten med min mund (og dertilhørende læber), synes mine læber ikke, at den kontakt er særlig sjovt, og kvitterer med at blive irriterede. Og det er der jo ingen grund til at fremprovokere, når jeg i stedet kan skære min ananas i mundrette bidder.

  Janne: Ha ha! Så havde jeg nok taget et billede nede i butikken ;) (selvom jeg ikke havde noget kamera/mobil med - gik også glip af at knipse en fugl, der spiste chips, æv altså!)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)