tirsdag den 14. juni 2011

Okay, I havde ret

I går bad jeg om hjælp til størrelsen på de fine, billige bukser, da H&Ms størrelser jo af og til er en jungle. Jeg fik at vide, at de var store størrelsen, så jeg tænkte, at jeg hellere lige måtte smutte forbi den lokale H&M i dag, for at være helt sikker:


Jeps, her ser vi den størrelse, jeg oprindeligt havde bestilt i, hæ. Det var vist godt, jeg fik lavet det om. Ellers kunne man jo se det som en undskyldning for at spise mere kage. Hmm.


Og så hang der også et par ensomme fine, gule shorts fra Divided til 30 kr. - lige i min størrelse! Men æh... lige en tand for gennemsigtige til min smag ;) (ej, det var altså meget mere tydeligt i butikken. Skulle nok have sat blitz på, hø)


Og så havde de også fået min fine, fine kjole i sort (den er MIN, fordi jeg holder øje med den. Læs selv her ;) ). Og den var jo meget sød (:


Men det ligner jo ikke mig at gå tomhændet fra en H&M i udsalgstid, så jeg fik de fine hårspænder med (jaaah :D ) og de 4 små neglelakker til en tier. Det var jo ren foræringspris, og jeg kunne godt bruge en i hvid (:

Nå, nu vil jeg trække blog-stikket ud (eller prøve på det...), jeg har min sidste eksamen i denne omgang i morgen, så der skal læses, læses, læses! Men jeg vender stærkt tilbage i morgen, hvor det oven i købet er en ganske særlig dag for bloggen (:

8 kommentarer:

 1. Hehe. Og hvad størrelse er de bukser så? Jeg har nemlig også bestilt et par stykker (selvom de fjernede nogle af dem igen, ih)

  SvarSlet
 2. har også prøvet den sorte kjole, den er så fin. håber den kommer på tilbud, for så skal jeg i hvert fald have den! :-D

  SvarSlet
 3. fed blog, jeg følger den
  tjek min http://amysarr.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Stine: Dem jeg har på, er størrelse 40 (: Jeg plejer at ligge der omkring 38-40 i H&M, men jeg kunne også sagtens få 36'eren på. Og ja det er træls, når H&M fjerner ens ting, jeg havde også hapset noget (pænt!), som de fjernede. Tsk, altså!

  Julie: Hæ hæ, vi sender en anmodning til H&M om at den skal med i udsalget ;)

  Amy: Tak, det er jeg glad for at høre (: Jeg kigger forbi (:

  SvarSlet
 5. Hmf. Så skal jeg helt sikkert have en 34, og det var lige den de hapsede fra min kurv. Men jeg får da et par i 36, et i 38 og to i 40. Hehe.

  SvarSlet
 6. Virkelig fed blog du har! Elsker at læse den!:)
  Og fede bukser på første billede!

  SvarSlet
 7. Stine: Ja det vil jeg også tro, virkelig utroligt hvor store de er. Men prøv igen i morgen, det kan være de er der igen :p Og det bliver godt nok interessant at se, når du får dem i 40, ha ha ;)

  J'adore blog: Uh, ja jeg er også helt vild med den (:

  Emma Marie: Mange tak, det er jeg rigtig glad for du synes! (:
  Og ja de er søde, glæder mig bare til at få dem i den rigtige størrelse, ha ha ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)