mandag den 6. juni 2011

Dagens ved det grønne bord


Så blev det endelig(?) tid til den første eksamen i dag. Faget var oplevelsesøkonomi, og jeg havde skrevet en fin opgave om genbrugstrenden og H&M. Endvidere havde jeg inddraget en masse om blogging, så det var jo lige noget for mig (: Censor Ulrik Blom var faktisk meget interesseret i det med blogs, da han er sådan en iværksætter-person, der er i gang med et spændende projekt om et virtuel prøverum (det blev vist i nyhederne i weekenden, hæ hæ).  Så der kunne jeg lige give nogle tips ;) Eller blive udnyttet, alt efter hvordan man ser på det. Hvor meget får en konsulent i timen?

Men men, tilbage til mig jo ;) :


Sådan så jeg ud, inden eksamen: Knuget af angst og nervøsitet og diverse de værste dommedagsprofetier. Men stadig pæn iført verdens dejligste jeans fra Primark, min elskede Garden Collection top fra H&M og flot, flot blomstret matadortrøje fra genbrug, lånt af min søde søster.


Men efter eksamen... Sikke en lettelse! Nu er jeg klar til at erobre hele verden - i hvert fald indtil næste onsdag, hvor det går løs igen. Må hellere komme igang med at læse.


Men så fik vi også lige en belønning fra kommunen, en fin, fin pool til når vejret bliver lidt godt igen. Håber dog, at de får gjort noget ved vandet inden.

5 kommentarer:

 1. Dejligt at være endnu et skridt nærmere sommerferien :) Held og lykke onsdag!

  SvarSlet
 2. Ej, det der er sejt .. det der med prøverummet! Sådan en skærm vil jeg gerne have herhjemme ;)

  SvarSlet
 3. Mette: Ja det er skønt :D Mange tak! (:

  Julia: Ja, ikke? :p Sådan en kunne jeg også godt bruge. Så slipper man for de der perioder, hvor klædeskabet lige pludselig eksploderer ud over hele værelset ;)

  SvarSlet
 4. Fine billeder, og meget fin pool, haha :D kan være jeg skal prøve min nye badedragt der?! ;)
  Lidt sjovt, du kunne tage et billede ved eksamensbordet, og fin powerpoint, og så har du endda valgt tøj, der passer til emner, smart smart..

  SvarSlet
 5. Ha ha, ja det synes jeg da bare du skulle gøre ;) Men du kommer IKKE ind i huset bagefter. Eller må ses sammen med mig ;)
  Jamen jeg er jo bare snu og snedig og hurtigt. Mon det var derfor, jeg dumpede? ;) Og vi har lært, at en af de vigtige ting ved en præsentation er, at lytterne ikke må falde i søvn, og med det chok mig på storskærm giver, risikerer vi ikke noget der ;)
  Og ja der er jo tænkt på det hele ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)