mandag den 13. juni 2011

Gaveboden fortsætter

I morges satte jeg mig som sædvanligt til rette med min morgenmad og computeren slået ind på H&Ms webshop. Hurtigt var jeg helt fokuseret på hjemmesiden, for uuuuh, H&M var gået videre til fase 2 i udsalget = mange flere varer. Så jeg scrollede, kiggede, tyggede, klikkede og scrollede lidt mere. Og hvad så jeg så? :


Okay det blev vist rimelig småt, videre til detaljebilledet:
Øh hvad, 10 kr.?! Jamen okay da. Jeg har faktisk haft et godt øje til dem i noget tid, men alligevel været for nærig. Det var der ingen grund til længere ;) Så var spørgsmålet bare, hvilken farve? Nå nej, hvilke farver, hæ hæ:Haps x 4. Vi skal nok blive rigtig gode venner, det er jeg sikker på (: Pt. er der faktisk flere tilbage i nogle af størrelserne, fås her, hvis du heller ikke kan modstå et godt køb ;) Er der forresten nogen, der har erfaring med størrelsen i disse? Det ville nemlig være ret surt at have bestilt 4 par i den forkerte størrelse, hæ.

Og ja, der røg jo lidt mere i kurven (hvor der også var noget i forvejen. Og også noget til min søster, det er ikke kun mig, der ikke har rygrad, hø). Vores ordre (den ene af dem, hæ) virker ret voldsom før rabatten. Til gengæld er rabatten også ret voldsom, 1283,- i alt, svarende til 73,6%, hæ hæ. Højestescoreren er nu kjolen med en besparelse på 99,1% (som dog ikke er med i ovenstående ordre, det havde ellers set godt ud ;) ). Så jeg siger bare, at der er en grund til, at jeg sjældent køber ting til fuld pris.

10 kommentarer:

 1. Jeg bestilte sidste gang et par i 38 fordi jeg er i mellem 36 og 38 normalt, men da jeg prøvede dem var de vildt store!
  Denne gang har jeg prøvet at tage dem i 36, så jeg håber de passer bedre :-)

  SvarSlet
 2. Heh, jeg elsker H&Ms små tastefejl! ;)

  SvarSlet
 3. De er ret store, synes jeg :-)) Jeg bestilte dem i 36, og jeg plejer at ligge mellem 34-36, og de var ret store :-)

  SvarSlet
 4. Awesome, tak for tip. de står stadig til 9.95. har lige shoppet 5 par, hvor af de 2 er til min mor. er lidt i tvivl om størrelsen, tror de er for store, men pyt. til 10 kr går det nok :-D

  SvarSlet
 5. Stine, er der nogen rabat kode til H&M for tiden ?:)

  SvarSlet
 6. åh øv, når aldrig de der gode tilbud. Når jeg endelig kommer ind på siden er alle de små størrelser altid væk. :( Men er det noget med at man skal kigge ved en 7 tiden om morgenen?

  SvarSlet
 7. Mette: Æv, det måtte du jo ikke sige! Ej, tak for anmeldelsen, må sem om jeg kan nuppe dem i en størrelse mindre (: Held og lykke med dine (:

  Natascha Maja: Ja det er bare herligt :p

  Lise: Det lader til, at I er enige ang. størrelsen, men så slipper jeg forhåbentligt også for at lege telt i mine (hvis jeg fanger dem i den rigtige størrelse, altså, hæ).

  Julie: Velbekomme (: Hæ hæ, jeg har også 5 par liggende i kurven, og skal se om jeg kan fange 4-5 ekstra i morgen, hvis de da ikke har sat dem op der ;) Held og lykke med størrelserne, men som du siger kan det jo ikke gå helt galt til den pris :p

  Anonym 1: Ja 8964 lever i bedste velgående, har selv lige brugt den i dag (: Den giver 25% på én vare, og kan vist bruges én gang pr. bestilling. Det er den kode, man får for at tilmelde sig nyhedsbrevet, og den gælder vist nærmest altid (:

  Anonym 2: Ja det er træls, der var også nogle ting, der var væk for mig. Og jo, det er der omkring de opdaterer, så prøv lykken - det skal jeg i hvert fald ;) Men så ved jeg selvfølgelig ikke om de har lavet det om, nu hvor de også har ændret hjemmesiden, men det finder vi ud af.

  SvarSlet
 8. Det er vildt, som H&M går amok for tiden.. :)
  Jeg synes bare det er så forfærdelig svært at vide hvilken størrelse man skal vælge, for det kan bare være så forskelligt..

  Jeg er lige begyndt at blogge - du kan kigge forbi, hvis du har lyst: http://www.gadine.blogspot.com/

  SvarSlet
 9. Hooold da op, hvor fedt at de kun koster 10 kr. Må da lige ind og tjekke om de har nogle flere :-)

  // Rikke - Http://Venskabdhe.blogspot.com

  SvarSlet
 10. Kathrine: Ja det er, men jeg klager ikke, hæ hæ ;)
  Og det er det nemlig, specielt når man svinger mellem nogle størrelser og de ovenikøbet svinger. Suk.
  Og jeg kigger forbi, held og lykke med blogningen, man bliver helt afhængig ;)

  Rikke V: Ja det er noget af et kup :p

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)