søndag den 1. maj 2011

Tillykke til os - igen

Det er en større omgang, når vi holder fødselsdag her i familien, så i dag gik det løs igen. Fødselsdagsbørnene var igen min søster og mig, og de inviterede var min fars familie. Og bare rolig, nu er det kun én fødselsdag tilbage i denne omgang, og det er selve dagen (min!) på torsdag.
Jeg har for en gangs skyld ikke taget billeder af den lækre mad, det er fordi, jeg bliver så lækkersulten af at kigge på dem efterfølgende, ha ha. Gaverne kan jeg heldigvis godt holde ud at kigge på nu ;)  :


Iiiih, lige hvad jeg ønskede mig :D Mumi-krus gør alt slags drikkelse meget sjovere, og her med den søde Snorkfrøken (: Og en ministepper til foran fjernsynet, så jeg kan blive klar til bikini og stramme T-shirts, hø. Som ekstra gave fik jeg den sjove clutch, som er flettet af forskellige slags farvet karton. Tak til sød familie (:


Frisk pust til at pifte et simpelt outfit op. Min søster får en, der næsten er endnu sejere, den er bl.a. flettet med nodepapir. Heldige hende. Og heldige mig, vi kan jo sikkert godt bytte-låne lidt, hæ hæ.

Blazer: Genbrug. T-shirt: H&M. Jeans: Primark. Sko: Bilka.
Til sidst dagens outfit, der bare blev stille og roligt. Jeg havde nemlig omkring to minutter til at vælge tøj, så det blev det sikre valg med velsiddende jeans og sød T-shirt med fine detaljer. Og så blev det vist lidt ufrivilligt svensk med den gule blazer til, hø.

Nå, men nu er det ved at være sengetid, jeg skal tidligt op på arbejde inden skole i morgen - gab. Heldigvis giver det jo gode penge til alt det, jeg ikke kan lade være med at købe, ha ha.

4 kommentarer:

 1. heldige jer..
  Det er lige sådan en taske jeg også rigtig gerne vil have ;)

  SvarSlet
 2. Jeps ;)
  Jamen så må du da bare komme igang med at flette ;)

  SvarSlet
 3. Jeg har også den der fine mumi kop :D

  SvarSlet
 4. Så kan de lege sammen :D ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)