lørdag den 21. maj 2011

Jamen jeg har jo kun 77 par!

Mine forældre havde ikke kun planlagt operation fjern-beviserne-om-vores-ældste-datter(/væk med rodet) i går, min søster stod heldigvis også for skud for deres oprydningstrang. Der skulle nemlig sorteres i de mange mange MANGE sko hun har: 


Det hele læsses op i baljen, så vi kan komme ind i stuen og danne os et overblik - der var sko nok til to fyldte baljer med top. Iben, altså! ;)


Hmm. Ikke helt overskueligt endnu, hva'?


Så hende den skogaleglade blev sat igang.


Og til sidst lykkedes det. Ca. 47 par var tilbage, 7 par i måske/på loftet-bunken og resten klar til at blive smidt ud eller solgt (bl.a. bordeau-røde og navy-blå allstars i str. 7, fristet? ;) ). Det er da en start, nu skal den lille pige bare lære ikke at købe flere sko, hæ hæ.
(Hvor mange par sko jeg har? Hallo, nu handler det her indlæg jo ikke om mig, vel! Host.)

8 kommentarer:

 1. Ja jeg er fristet, men først når jeg ved, om det er størrelse 7 i UK eller US? :D
  Jeg har sådan, hmm, 10 par sko tror jeg... Hvoraf et par skal smides ud.

  SvarSlet
 2. Det er str. 7 UK dvs. str. 40 :)

  SvarSlet
 3. Bitten: Hende min søster siger (og skriver ;) ) at det er UK, altså dansk 40 (: De blå er sådan en lav model og de bordeau den normale højde. Der er et lidt bedre billede her http://i1004.photobucket.com/albums/af161/ska90/ibensconverse.png - og selvfølgelig kan vi tage nogle bedre billeder hvis det er, det var bare lige, hvad jeg havde her ;) De er ikke særlig slidte, men sælges pga. ebay-misforståelser. Der er lidt mændgerabat, dvs. 100 kr. for ét par, 175,- for 2, begge plus porto.
  Det blev lige en lang smøre, men jeg kunne jo ligeså godt lige skrive det hele på en gang ;) Du kan skrive til iben.k.a@stofanet.dk, hvis du er interesseret (:

  SvarSlet
 4. Hvad gik den første operation ud på? :)

  SvarSlet
 5. Hvad med at lave et indlæg med de sko, der er til salg? :)

  SvarSlet
 6. Stine: Det var det jeg skrev om her http://6400happimess.blogspot.com/2011/05/dagens-i-blomster-og-prikker.html, hvor mine forældre syntes det var på tide, at jeg fik alle mine ting med hjem. Tsk, hva'? ;)

  Maja: Det overvejer jeg også (:

  SvarSlet
 7. Hold da op, det var da helt vildt.. Vidste godt I begge har mange sko, men så mange ;) så tør jeg alligevel godt at tælle mine ;)

  SvarSlet
 8. Natasia: Det kan du vist have ret i ;) Men på den anden side er det jo altid godt at have noget at vælge imellem :p
  Du har da ellers også udvidet din samling de seneste år ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)