onsdag den 25. maj 2011

Aftenens udendørs

Når man sidder inde det meste af dagen, er det rart at komme lidt ud af og til. Specielt når læsetid mere eller mindre er lig med spisetid, æhe. Så jeg prøver ihærdigt at indføre en daglig gå-tur med masser af frisk luft. Men selvom det er fuldt ud passende hjemme-tøj, synes jeg alligevel ikke, at jeg ville bevæge mig ud i lilla joggingbukser, så i stedet fandt jeg en gammel favorit frem fra skabet (havde faktisk lidt at jeg havde den. Ups) :

Tørklæde: H&M. Jakke: Only. Jeans: Primark. Converse.

Det var jo ikke helt varmt, så der måtte lidt isolerende tøj til. Ørevarmerne og lufferne blev dog lagt under fotograferingen, ha ha. Og taget af, da vi fik medvind.
Vi plejer at kombinere gåturen med et praktisk formål, så i stedet for at cykle hele byen rundt for at jagte diverse tilbud, kan vi nå det på gåturen de forskellige aftener. Ret smart, hvis jeg selv skal sige det ;) I aften gik turen til Kiwi Minipris efter müsli, hæ hæ.


Og så har jeg åbenbart spist en baby? -_- Jeg troede ikke, at sådan et kameraetui i lommen kunne puffe så meget. Og at min kæreste var så blind. Ellers så kunne han bare godt lide synet, hæ hæ.

4 kommentarer:

 1. Uha! Fin jakke! Bare giv mig :D

  SvarSlet
 2. Den er så fin den jakke. Hvis du bliver ved med at glemme den må den da gerne bo hos mig? Her vil den ikke blive glemt ;)

  SvarSlet
 3. Du giver jo dårlig samvittighed med de gåture! Men rigtig fed jakke :)

  SvarSlet
 4. Iben og Julia: I er da utrolige ;) Det er MIN jakke, og vi er allerede meget tætte. Det er lige før, jeg bruger den som pyjamas ;)

  Janne: Ja sikkert også til mig selv, når jeg ikke kommer til at overholde det, ha ha. Men i dag var vi skam i Superbrugsen ;) Og tak, jeg er også glad for at have fundet den frem igen (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)