mandag den 30. maj 2011

Online UDSALG ved H&M :D

Det kører da bare med udsalg her for tiden, uha da. Selvom jeg havde sagt til mig selv, at NU skulle der ikke bruges flere penge, så er det jo også dumt at sige nej til billige, billige ting, ikke. Så kommer man jo bare til at betale mere på et andet tidspunkt, når man akut mangler. Nemlig. Nå, men denne gang er det H&M der lokker, og jeg har udvalgt lidt favoritter:
Monstertop 40 kr. Blomstret kjole 40 kr. Stribet strik 100 kr. Undertrøje 20 kr. Sandaler 40 kr. Buksedragt 100 kr. Blazer 150 kr.

 Indtil videre har jeg holdt igen og kun bestilt buksedragten, de guldfarvede sandaler og 2 undertrøjer. Monstertoppen satser jeg dog også på at få fat i, når den (7-9-13) kommer i min størrelse igen. Kjolen tør jeg ikke rigtig bestille, min str. 36 søster har lige bestilt den i en 42 efter at have en 38 med hjem at vende. Så den er ret lille i størrelsen, hø. Men den der blazer trækker nu også en del, sådan en fin forårsfarve. Overvejer også, om jeg også/eller i stedet skal have de fine, fine koralfarvede sandaler.

Men det allerbedste fund må alligevel være kjolen her. Sat ned til TRE KRONER fra 600. Selvom det nok er en pænt dum tastefejl, men jeg fik den da smidt i kurven (i str. lidt for stor - men til 3 kr., ikke! Jeg har en symaskine). Haps.

Nå, men jeg vil helt klart anbefale at tage et smut forbi, der er SÅ mange andre fine og billige ting, som jeg ikke har vist her (: Go go go! (jeg skal jo ikke være den eneste, der brænder penge af, vel? Hæ hæ)

2 kommentarer:

  1. HAHA - fedt at du lige hapsede den .. 3,- må næsten være en tastefejl! Lucky you altså :D Jeg skal vist lige et smut forbi webshoppen :D

    SvarSlet
  2. Ja jeg var også pœnt glad :p Det skulle nok have vœret 299,- i stedet, hœ. Men jeg klager ikke ;) Og jeg siger god fornøjelse ;)

    SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)