fredag den 24. juni 2011

Propmæt og starstruck

Her til aften var hele familien (=4) ude at spise for at fejre, at min søster ikke dumpede nu er færdig med folkeskolen. Vi tog på Mongolian Barbecue, det er et lækkert buffet-du-vælger-vi-steger-sted. Men det allerbedste er nu de små forårsruller ❤ Jeg har bare ikke specielt godt af sådanne steder, da jeg altid ender med at spise for meget. Men en lille rulle til hjemturen skulle jeg da også lige have, hæ hæ.Da vi ankom, var jeg åbenbart meget sulten. I køen til maden og da vi ventede på at få stegt vores mad, har jeg stået lige bag ved og foran Thomas Eje! I ved, ham fra Linje 3. En lokal berømthed, og jeg ænsede ham slet ikke. Jeg stod nærmest i vejen... Men jeg tror måske, at en af hans champignonger røg over på min tallerken, hæ hæ.

Og de der markante reflekser på mine fusser er en anden historie, de får et indlæg i morgen ;)

5 kommentarer:

 1. Ja og jeg så dig der inde ;)

  SvarSlet
 2. Man ender altid med at blive SÅ dårlig af den slags mad, synes jeg! Det smager så godt, at man spiser for meget, og så bliver man helt kvalm, fordi det ser så olieret :P

  SvarSlet
 3. Belinda: Uh, nu føler jeg mig helt paranoid :/ Ha ha, ej det var da sjovt ;) (og jeg ærgrer mig lidt over, at jeg ikke havde taget pænt tøj på, ha ha)

  Janne: Min mave kunne også næsten måle mig med din, da vi gik derfra ;) Puha, altså, må virkelig lære at sige stop. Det var egentlig ikke fordi jeg fik så meget olieret, efter første (olierede) portion gik jeg ombord i grøntsager, frugt og FORPÅRSRULLER (nammenam) :D Men skulle nok alligevel være stoppet efter første portion, men man vil jo have noget for pengene! Og så smager det jo så godt... ;)

  SvarSlet
 4. Hehe du kiggede faktisk på mig, så troede du vidste hvem jeg var :D

  SvarSlet
 5. Hæ, nej desværre, jeg er ikke så god til det der med at genkende folk (: Stod også klods op af Thomas Eje i omkring 5 minutter uden overhovedet at ænse, at det var ham. Jeg var nok lidt træt den dag, hæ.

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)