onsdag den 29. juni 2011

At holde sin sti ren

Nu vil jeg ikke nævne navne, men jeg har en veninde, der for nylig har været på studenterkørsel, og som altid var hun flittig med kameraet. Men ak og ve, ubetænksom som hun var, har hun foreviget utallige i lidet flatterende situationer. Og det kan vi jo ikke have, specielt ikke, når man skal være statsminister! Derfor har en fra klassen ringet til hendes far, for at få billederne fjernet. Og ringet nogle timer senere og truet med en politianmeldelse, da der endnu ikke var sket noget.
Nå, men det var jo også synd at fjerne fine billeder, så vi kom på noget andet, hæ hæ:

Okay, censur... Men vi lavede en hvid skygge, så h*n var uigenkendelig

 
Se, h*n er væk! Det er jo som om, h*n aldrig har været der, ikke? Hæ hæ ;) Og det skal lige tilføjes, at h*n bare sidder der. Ingen øl eller andet. Men det var åbenbart for meget alligevel.

Censur

Åh nej, er det studenterspøgelset?! Her er der heller ingen sprut involveret. Men jeg kan godt se, at det er for grænsesøgende og hæmmende at sidde og kigge på et bål, omgivet af andre studenter.

Og så vil jeg lige tilføje, at jeg selvfølgelig godt kan forstå, at visse billeder IKKE skal på nettet,  og at det er helt fair at bede om at få dem fjernet. Disse er blot helt uskyldige billeder (en hyggelig dag i venners lag, h*n var jo selv med til det), så jeg synes bare, det var pudsigt, at de blev betragtet som ulødige.

Men som altid skal man jo tage ved lære. Og det skal i hvert fald ikke være denne blog, der får mig til at tabe kampen om verdensherredømmet (statsminister i Danmark er bare ikke stort nok, vel?). Så fremover kommer mine billeder til at se sådan her ud. Også de tidligere. Jeg får travlt i dag.

11 kommentarer:

 1. HAHAHAH! Hvor genialt med det sidste billede XD

  Kan udemærket forstå, at ikke alle billeder skal ende på nettet, men synes nu stadig historien er lidt komisk.

  SvarSlet
 2. Tror du ikke han/hun bliver lidt træt af at blive "hængt ud" på en blog? :)

  SvarSlet
 3. Tror da forresten lige, at jeg bliver læser nr. 100 :) Kan nemlig se længere nede, at du skal til Finland og jeg har en tosset ide om, at én dag skal jeg samme vej! Så jeg ser da frem til at læse om dine oplevelser i Finland :)

  SvarSlet
 4. Michelle: Hæ hæ, man skal jo tage ved lære ;)
  Og ja det synes jeg helt klart også, det glemte jeg helt at tilføje i indlægget, men det er gjort nu. Pointen var bare, at det er helt uskyldige billeder, hvor han bare er der. På en frivillig tur, han var ikke for optaget af sit image til at blive hjemme.
  Og tak for det, jeg håber også selv, jeg finder noget fint derovre at skrive om ;)

  Anonym: Jeg synes ikke, der er noget identifikationsgrundlag her, og jeg videregiver bare en historie. Historien er som fortalt, personen står jo ved sine holdninger, så det er op til en selv at fortolke dem. Jeg synes, det er nogle ret uskyldige billeder og historie. Desuden er sandsynligheden for, at personen ser det, tæt på minimal.

  SvarSlet
 5. JEg er ret ked af at billederne mangler :(

  SvarSlet
 6. Ja det er også ærgerligt, men jeg ville ikke have, at min veninde skulle få problemer på grund af det. Forældrene har nemlig ringet til hende igen (altså ikke fordi, de har set det her)

  SvarSlet
 7. Øv altså. Sikke en mærkelig person. Men nogle mennesker er virkelig sarte med at få offentliggjort billeder af sig selv, de tror de bliver overvåget.
  Nå, men det er en ret fin effekt, heldigvis kan jeg jo se billedet af dig :)

  SvarSlet
 8. Jeg synes da også det er fuldstændig åndsvagt, at der skal skabes sådan et påstyr.
  Men jeg synes tone er lidt for nedgørende, det må jeg ærligt indrømme.
  Jo han/hun står ved sine holdninger, men derfor synes jeg ikke man/ens holdninger skal laves grin med på en meget besøgt blog, som din jo er. :)

  SvarSlet
 9. Stine: Ja, det er helt uskyldige billeder uden sprut eller andet indblandet. Så må man jo melde ud fra starten af, eller flytte sig når kameraet kommer.
  Og ja paint kan mange spœndende ting ;)

  Anonym: Det er så din holdning.

  SvarSlet
 10. Det virker godt nok temmelig småligt. I hvert fald at tage SÅDAN på vej! Hvad med vedkommende selv havde ringet til din veninde stille og roligt og bedt hende fjerne dem? AT have faren til at ordne det, og tilmeld true med politianmeldelse fordi de ikke fjernes hurtigt nok. Jesus christus i det almægtige :S

  SvarSlet
 11. Janne: Det synes jeg også. Det er jo voksne mennesker (næsten, hæ), så ja, h*n burde selv klare sine problemer. Så kunne h*n altid kontakte hendes forældre, hvis min venide var helt umulig, fair nok.

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)