onsdag den 1. juni 2011

Dagens smugkig (inkl. fuld version)

I dag havde jeg regnet med at kunne få knipset nogle fine billeder af de sidste dages køb, men så fandt jeg ud af, at min trofaste fotograf har forladt mig. For at læse til fysik-eksamen, tsk. Det kan da være ligemeget, når hun alligevel er kommet ind på gymnasiet, hø.
Nå, men under alle omstændigheder måtte jeg selv i gang med kameraet. Med vekslende resultat, hæ. Følgende billede er nok bedst egnet til et smugkig:


Så kom igen senere og se resten af outfittet, hæ hæ. Ej, sådan leger vi ikke her:

Bluse: Genbrug. Nederdel: Føtex. Plateauballerinaer: Bilka.
Efter arbejde i går smuttede jeg lige en hurtig tur i genbrug, de gode ting er jo væk, hvis man ikke holder sig til. Så jeg smuttede ind og hapsede denne fine, transparente, lilla kjole til 35 kr.. Multianvendelig, det kan vi lide (:


Dagens detaljer inkl. smilehuller og tænder. Dem kan jeg godt li', så det skal I da ikke snydes for ;) Og fint, fint mønster på blusen. Det var faktisk lige før, at damen i genbrugsbutikken ikke ville af med den, men så må man jo være lidt mere vaks, hvis man vi slå MIG. Mit guld-syn arbejder nemlig hurtigt og effektivt, hæ hæ.

Nå, men nu hvor jeg har nuppet lidt fin lokation, mad og en Pepsi Max her fra mine forældres residens (tak, hæ. Og forresten, vandet virker ikke -_- ), må jeg nok hellere komme hjemad og videre med det der eksamenslæsning. Og så lige slå et smut forbi den genbrugsbutik, der næsten ligger på vejen.

2 kommentarer:

  1. Fint billede, som nu er overalt, ehhe :D

    SvarSlet
  2. Tak :p Ja det er sjovt som sådan et mislykket selvudløserbillede kan bruges til så meget ;) Jeg bliver altid så træt af at kigge på de billeder af mig selv, men når det hele ikke er med går det lidt lettere ;)

    SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)