torsdag den 30. juni 2011

Blåt igen

I morges satte jeg mig ved computeren klokken 8, og var klar til at skrive et indlæg før jeg drog til Flensborg. Den var Blogger ikke helt med på... Men nu er jeg kommet hjem igen, og Blogger er mere samarbejdsvillig. Tak. 

Cowboyjakke og kjole: H&M. Sandaler: Rieker
Når man endelig kommer lidt ud, er det bare om at få foreviget de outfits, der for en gangs skyld ikke omfatter diverse afslapningstøj. Det er også synd for de små, fine kjoler, hvis de kun kommer på ved særlige begivenheder, så jeg benytter enhver lejlighed til at bruge dem til hverdag også (: Her med en cowboyjakke og flade sandaler for et mere hverdagsvenligt look.


For se hvor glad man bliver af fine kjoler :D Derfor sørgede jeg også for at snuppe en anden sommerkjole med hjem fra tysklandsturen i dag, hæ hæ. Og lidt mere, men mere om det i et andet indlæg (:


Hmm. Lad os bare sige, at min og fotografens koordinationsevne (og min balance, hæ) måske ikke er helt optimal.

6 kommentarer:

 1. Sikke en flot kjole og flotte (mine) sandaler og jakke :D
  Sættet passer rigtig godt sammen, og kjolen kan sagtens bruges til hverdag også! Det er min storesøster det der, eller skulle jeg sige højesøster ;)

  SvarSlet
 2. Hallihalløj Stine :)
  Tjek li min blog ud :P
  Tror du blir glad ;)

  SvarSlet
 3. Iben: Ja tak for lån ;) Og ti hi, hvor er du sød :D Sådan nogle kjoler skal nemlig luftes så tit man kan komme til det :D Og storesøster lyder nok bedst, så længe du ikke kalder mig store Stine Ö ;)

  Signe: Tak! (:

  Anne: JAAAAAAH :D Det havde du helt ret i :D Hurra hurra :D

  SvarSlet
 4. Ooooh, hvilket mærke er skoene?

  SvarSlet
 5. De er fra Rieker (: Det står også under det første billede, der skriver jeg altid hvor tingene er fra (: (hvis jeg altså husker det, hæ) Bare til hvis du en anden gang skulle have lyst til at vide, hvor noget var fra (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)