lørdag den 25. juni 2011

5 på stribe


Sko kan man jo aldrig få for mange af, vel? Min bestand blev i hvert fald kraftig forøget mandag-onsdag i den her uge, hæ hæ.


Onsdag var jeg i H&M,  hvor de nedsatte sko havde fået et ekstra nøk nedad. 20 kr. for et par fine sandaler siger jeg i hvert fald ikke nej til. De blå med 4,5 cm kilehæl var sat ned til en halvtredser, men jeg ved ikke helt om de er hjemme for at blive. Pæne er de i hvert fald ;)


Og så til det praktiske. En gang for laaaang tid siden vandt jeg disse fantastisk Nike Free på Sofies Blog, og nu er de endelig kommet. Da vinderne blev offentliggjort, stod der først, at det var en Stina A., der havde vundet. Øv, tæt på tænkte jeg. Men så havde de lavet en tastefejl, jubii :D
Selvom jeg vandt de fine Nike Free, vil de nok for det meste være lidt for farverige til mine ofte spraglede outfits, hæ hæ. Derfor manglede jeg stadig nogle helt neutrale gåsko til aftenture, storbyferier og arbejde. Og så skulle de være billige... Jeg gik på jagt i Bilka, hvor jeg fandt disse fra Reebok sat ned til 150,-. Haps!


Og hvordan styler man så sådan et par neonlys? Jo med et helt neutralt outfit. Skoene får opmærksomhed nok ;) Til et lidt mere neutralt look har jeg nok også tænkt mig at skifte snørebåndene ud med nogle hvide.


Hvis man nu skulle være i tvivl om, hvor de var fra - ægte fan-sko! ;)


Og sikke sporty man bliver af dem, hø hø.

6 kommentarer:

 1. Jeg er selv lige blevet ejer af et par Nike Free, super fantastiske sko må man sige, de er så dejlige at have på!! :)

  www.falloutfashion.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Rimelig specielt, at der står bloggens navn på :P Men farverige er de :D

  SvarSlet
 3. Fall out Fashion: Heldige dig, de er nemlig bare dejlige :D

  Janne: Ha ha, ja det må man sige ;) Men heldigvis er det en blog, jeg godt kan lide, så går det nok ;) Desuden kan man ikke rigtig se det, snørebåndene dækker.
  Og ja det kan man vist ikke skjule ;)

  SvarSlet
 4. iih jeg synes nu de der nike free er rigtig fine =) Havde egentlig udset mig nogle fine farverige puma sko, men det kunne være jeg skulle ønske mig sådan nogle i stedet for =)

  SvarSlet
 5. Christine: Uh, det synes jeg også (: Så det kunne jo være :p

  SvarSlet
 6. I was able to find good advice from your articles.  Here is my homepage: Payday Loans Online

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)