fredag den 3. juni 2011

For lækker til låååve


Det er da ren naturlig skønhed, når man har været ude at stege lidt, hø. Eller også skulle jeg måske give det nogle tanker, hvorfor jeg ikke har set min bedre halvdel, siden jeg stod op klokken 5.00 i morges. Hmm.


Men det var så koldt for benene... Eller også var uv-faktoren alligevel pænt høj, hæ hæ. Havde smurt mine små lamselår ind i solcreme, men var som sædvanligt lidt for sjusket. Må altså snart til at lære det, de små hudceller dør jo! Ej, det var ikke fordi jeg blev knaldrød, der var bare en markant opdeling af bleg og mindre-bleg, hæ.
Og da jeg kiggede på billedet tænkte jeg, EJ! sådan en bule på foden har jeg da ikke! Men så mærkede jeg efter... Suk. Men skal vi ikke bare lade som om, det er en underlig skygge? Nemlig.

4 kommentarer:

 1. Hvilken bule? Jeg kan ikke se nogen bule...

  SvarSlet
 2. Stine: Nu bliver jeg helt i tvivl om du mener det, hæ ;) Men der under venstre storetå - så fik vi enten sat på plads, at jeg er nem at narre eller ser ting, der ikke er der ;)

  SvarSlet
 3. Haha, sjov overskrift ;) du skal nok nå at blive lidt lysebrun her i ferien :D

  SvarSlet
 4. Jamen det passer da - ikk'? Ha ha ;) Og kja jeg er allerede godt på vej :D Altså i forhold til min hud, ikke din, tsk ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)