tirsdag den 7. juni 2011

Modsætninger mødes


Når man sådan læser til eksamen, er det vigtigt ikke at proppe sig med slik og andre usunde sager (eller bare mad generelt, host. Ikke at jeg taler af erfaring). Derfor tog jeg på hamstringstogt i Netto, hvor der røg en masse grønne ting i kurven. Og nej, jeg betaler ikke for en pose, når jeg kan undgå det. Sådan en fyldt cykelkurv kan jo også sagtens tages med i H&M. Når man først har haft en kælk med derind (ja en kælk -_-), er det ligesom lidt svært at overgå i pinlighedsgrad.


Men så kom jeg på arbejde. Det er simpelthen det rene slaraffenland for mine søde tænder, lækker kage fra Lagkagehuset siger man jeg jo ikke nej til. Det burde jeg måske have gjort, fik lidt kvalme bagefter, ha ha.


Til aftensmaden tog jeg dog revanche, med en kæmpesalat, spinat og laks. Uhm. Men nu er det vist også ved at være tid til en Sorbella. Eller et stykke knækbrød med ost. Hmm.

Nå, men jeg er jo ikke typen, der tager i H&M for sjov, så jeg kom selvfølgelig ud med lidt godter, hæ hæ. Fin måde at fejre tandlægeregningen på 450 kr. på, ikke? Men det er faktisk noget, jeg har haft et godt øje til i noget tid (eller fod, hæ hæ), hvis du kan gætte hvad, er du ret god ;)

5 kommentarer:

 1. en masse lækkert mad! Især den lagkage der, uf den kunne jeg godt sætte tænderne i :D

  SvarSlet
 2. Hvor lækkert ;) du må snart tage noget kage med hjem til mig, og kender alt for godt det der med at spise løs når man forsøger at læse. det er som om man tænker bedre når man tygger :P
  Jeg fik faktisk lige æbleskiver her til aften, haha ;) vi havde lige en lille rest i fryseren :P
  Glæder mig til at se dine sko :)

  SvarSlet
 3. Stine, en kælk... En kælk?? Så fristes sådan en som mig altså til at spørge om, hvorfor i alverden, du har slæbt en kælk med i H&M? :-D

  SvarSlet
 4. Haha flot med kælken Stine, det har helt sikkert været yndigt!
  Jeg skyder sgu på de gule ballerinaer.. Og se jeg kan svare, dit råd virkede so thaanks!

  /Lise

  SvarSlet
 5. Trine: Det vil jeg give dig helt ret i :p Og jeg kunne såmænd også godt klemme et stykke ned nu, hæ hæ.

  Natasia: Absolut :p Altså du kunne jo også invitere på kage, ikke? ;) Og ja det gør man helt sikkert :p
  Jamen det er da også lige sæson ;)
  De er skam også fine :D Nu må vi se om fattiglusen mig beholder dem... Suk.

  Lise: Altså måske skulle jeg starte med at sige, at det var i vinters. Så giver det lidt mere mening ;) Men jeg havde været på arbejde, og skulle lige et smut i H&M bagefter. På vejen derned går jeg forbi kop&kande, hvor de sælger kælke. Og uuuh, sådan en manglede jeg altså, de var udsolgt alle andre steder! Så haps haps. Men så var det jo, at jeg skulle i H&M. Hmm. Nu havde jeg jo sat mig for det, og så blev jeg jo nødt til at tage kælken med, hæ hæ. Ville egentlig også have været i Føtex, men det droppede jeg dog ;)

  Lise B: Ja helt sikkert ;) Det er sådan nogle øjeblikke, hvor man forsøger at se helt cool ud, men samtidig sveder tran og håber man ikke møder nogen, man kender, ha ha. Ej, jeg er ikke så sart ;)
  Uh ja, godt bud :p Får egentlig helt lyst til at købe dem også, hæ hæ.
  Det var godt :D

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)