torsdag den 8. september 2011

Genialt: Simon Talbot


I går aftes inviterede Sønderborg Kommune de videregående uddannelser til stand-up med Simon Talbot. Det sagde vi ikke nej til - gratis er jo altid godt, hæ hæ.
Først var der opvarmning med Morten Wichmann, der faktisk også var rigtig sjov. Men nøj, man kunne helt klart mærke en kvalitetsforskel da først Simon Talbot kom på. Talbot er virkelig dygtig til det, han gør, hans mimik, glidende overgang mellem emnerne, improvisering osv., det var virkelig imponerende. Det er godt nok lang tid siden, så jeg har grinet så meget på en aften! (:


Inden da havde de søde piger og jeg spist sammen, og som de SU-rotter vi er, lavede vi selv maden. 40 kr. pr. mand er en dejlig pris i forhold til diverse restauranter og cafeer. Og så var det hyggeligt og med teambuilding inkluderet, hø hø.


Og se da lige hvordan det går, kyllingenuggets (mums, forresten) på samlebånd. Der skæres, dyppes og steges. Ja og så mig, der tog billeder, hæ.


Og så var det lidt sjovt, Carinn som vi var hos er normalt ikke så madlavende, så de to andre piger havde alt det rigtige køkkenudstyr med. Og igen mig, jeg havde kamera med, hø. Jeg var også på cykel.

Nå, jeg må hellere komme videre i programmet, jeg skal have tøjkrise. I morgen står den nemlig på guldbryllup, så der skal det helt store skrud på. Eller nattøjet, vi starter jo tidligt, hæ hæ.

4 kommentarer:

 1. Suk, jeg er så misundelig på jeres stand up oplevelse!!
  Lyder til I har haft en kanon dag! :D

  SvarSlet
 2. Simon Talbot er nu meget sjov :D
  Sidste år lige inden juleferien, havde Frederikshavn Handelsskole Thomas Hartmann til at underholde, jeg har aldrig haft så ondt i maven af at grine! Han kan virkelig også sit kram..

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare hyggeligt ud! Simon Talbot er en sjov fætter, og så er han jo ret lækker. Ikk? :)

  God aften.

  Vh. Cæcilie Sofie
  http://somethingsalt.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Sandra: Det kan du også roligt være, det var simpelthen så sjovt! ;)
  Og ja det var sådan en dag, der godt måtte komme flere af (:

  Line: Det er han i hvert fald :D
  Og det lyder godt nok også sjovt, der er intet bedre end at få grint godt igennem :p Og det er bare så imponerende, hvor gode de er til det (:

  Cæcilie Sofie: Det var det bestemt også (: Og nej han ser ikke helt værst ud - bortset fra, når han laver nogle af de der ansigtsudtryk, ha ha ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)