lørdag den 10. september 2011

Så træt


Når man ikke er b-menneske, har været vågen siden 5.10 og været social hele aftenen, kan ovenstående godt være resultatet. Klokken nåede at blive 3 før jeg endelig kunne se dyner, der var jeg godt nok færdig. Og så måtte vi op igen allerede (hø hø) 10.30, da næste afgang ventede 11.30, til 40+17 års fødselsdag.
Nå, men før jeg smutter ind i min seng igen (❤), vil jeg lige vise min pæne søsters outfits fra weekendens festivitas:


'Slap af i skuldrene! Ret nakken! Smil! Tænder! Mere tænder!' - hmm, et stks. søster, der bliver forvirret over de mange instruktioner, hæ hæ. Men stadig pæn iført kjole fra H&M og plateauballerinaer fra Bilka.


Og pænt, pænt hår. Det skal jeg også have eksperimenteret med. Eller bare lokke hende over hver morgen for at sætte mit hår, hæ hæ.


I dag til fødselsdagen var det mindre fomelt, så her var hun trukket i skjorte fra genbrug, bukser fra Pieces og støvler fra Deichmann (de samme som jeg lige har købt, tsk. Jeg kopi-shoppede altså først, ha ha).


Håret var denne gang sat i en stor ballerina-knold, som hun havde fablet om i lang tid. Bl.a. fordi jeg havde nuppet det indvendige fyld til guldbrylluppet, ups. Nå, men hun blev fin, og alle var glade. Og nu vil jeg i seng!

3 kommentarer:

 1. Årh ja. Du laver lige en diy, når du får håret til at virke, ikke? Eller få hende til det. Jeg vil også have fint hår!

  SvarSlet
 2. I ligner altså hinanden jævnt meget, synes jeg! :P

  SvarSlet
 3. Stine: Jo, den fine frisure får hun i hvert fald ikke lov til at holde for sig selv.

  Janne: Ha ha, det synes jeg bare slet ikke selv ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)