torsdag den 1. september 2011

...og så følger lugten gratis med

 Blazer, bluse og leggings: H&M. Sko: Primark.

Afslappet skoleoutfit på efterårets første dag. Jeg forsøgte at fastholde lidt sommerstemning med blomstermønster og luftig blazer, men i morgen må jeg dog hellere gå all-in med tyk trøje. Skolen har nemlig sparet på isoleringen, og det synes min indre frossenpind ikke helt om.

Efter skole havde min søster lokket mig over til et kort visit (hvilket betyder, at vi aftaler kort, men at jeg ikke kan få snøvlet mig hjem af, og lektierne hober sig op. Men vi hyggede os). Og så var der jo, at jeg liiige kunne smutte forbi de gode genbrugsbutikker, der reklamerede med 'fyld en pose for en 50'er'.


De var dog begge pænt rippet, da jeg kom, men lidt godter var der da. I butik 1 pæn, hvid skjorte med broderi og skuldre og draperinger lige som jeg kan lide det. Haps, altså, til 25 kr.. Billigt. Og så tror jeg, at jeg er klar til at blive optager i Blazer-Banden, ha ha. Jeg har efterhånden oparbejdet en pæn samling af farvede blazzer, men en koboltblå havde jeg ikke, indtil jeg fandt denne skønhed med gulddetaljer til 45 kr..


Guddommelig skjorte - se da bare, hvordan den lyser op. Eller også var det fordi, jeg havde ladet kameraet blive hjemme, der ikke var plads til flere billeder på min telefon, og vi måtte nøjes med de sørgelige rester af min søsters mobilkamera. Hmm. Jeg er i hvert fald glad for skjorten, selvom den nok ikke kan bruges som refleks alligevel.


Og den fine, blå blazer. Jeg bliver gladere og gladere for de genbrugsbutikker for hver gang jeg finder sådan nogle skønheder. Nu skal blazeren bare vaskes, for det er da helt utroligt, hvordan så grim en lugt kan hænge ved så fin en ting. Men det hjælper nok heller ikke, at de ryger inde i genbrugsbutikken...

3 kommentarer:

 1. Er helt vild med skjorten! :-) Glæder mig til at finde nogle gode genbrugsbutikker - efter jeg flyttede til København har jeg været i én, men det var liiidt dyrt. Og gider ikke give mere for brugt, end jeg gør for nyt..

  SvarSlet
 2. Det er nogle RIGTIG fine ting!!!!!!
  Dem vil jeg gerne låne søs :D :D

  SvarSlet
 3. MS: Tak (: Ja jeg har godt hørt, at priserne skulle være lidt pebrede derovre derovre af, så held og lykke med at finde en i hvert fald (: Og nej jeg gider altså heller ikke smide en masse penge efter en slidt las/brugt tøj. F.eks. her i byen, hvor de ville have 45 kr. for en brugt kjole sommerkjole fra Bilka. Den tror jeg ikke, de får solgt, hæ.

  Ibenpige: Mange tak :D Og hvis du skal låne, skal du jo lige kunne passe det først :p ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)