fredag den 16. september 2011

Hvornår har du fri?

...skrev Natasia sidste onsdag med skumle planer i tankerne. Jeg havde fri fra skole og var begravet i diverse lektier og praktikansøgninger, men da ordet 'genbrugsbutik' blev smidt på banen, var jeg solgt. Natasia havde nemlig kapret en bil og ville ud til en af butikkerne uden for byen, hvor cyklende mig endnu ikke havde været. Så kort efter var dette resultatet:


Uuuuha! Der var simpelthen så mange fine ting, så min kurv blev hurtigt ret fyldt. Det er dog et snydebillede, kurven var alt for tung til mine slappe arme, så jeg skubbede den fremad med fødderne, ha ha.


Fine, billige ting. Strikjakken øverst til højre, var den jeg havde på til guldbryllup og er simpelthen sådan et godt køb. Den blå fandt Natasia til mig, mens jeg kiggede på sko, hun er altså dygtig og god at have med i genbrug. Vi har nemlig hverken samme sko- eller tøjstørrelse eller smag, så ingen konkurrence om tingene, ha ha. Ja og så har hun jo den der bil, hæ hæ. Og er sød og rar, ikke at forglemme (:


Jeg fandt også lidt sko og tilbehør til gode priser. De sorte sko med de sjove detaljer er bare lige mig, og et par røde stilletter er noget nær en klassiker.

Jeg købte også mine store høretelefoner derude, en sød fyrfadslysholder og et Disney krus med 3D-fyrværkeri, så jeg kom faktisk hjem med en lidt stor kasse fyldt, ups. Min bedre halvdel var ikke helt begejstret, men jeg ved i hvert fald godt, hvor min køre-træning skal gå hen, når jeg engang kommer i gang igen, hæ hæ.

7 kommentarer:

 1. My goodness, hvor lækkert. Hvor ligger den butik henne?

  SvarSlet
 2. Julia: Ha ha, det sagde Iben også ;) Men hey, du har da også nœsten bil ;)

  Maria: Den ligger ved Fynshav (:

  SvarSlet
 3. Sikke et rigtig fint indlæg, hvor er du sød ;) Det var virkelig en god genbrug, vi må snart afsted igen :D

  SvarSlet
 4. Natasia: Ti hi, tak i lige måde ;) Og ja det stemmer jeg for :p

  SvarSlet
 5. Hallo, Fynshav! DER BOR JEG!! Det undrer mig vi aldrig er løbet ind i hinanden, Stine...... :-)

  SvarSlet
 6. Emma: Ha ha, jeg var faktisk også helt benovet over at skulle ud i 'din' genbrug ;) Du er heldig, at du bor så tæt på den, den er virkelig, virkelig fin (: Så jeg kommer helt sikkert igen, hæ hæ.
  Og ja det er lidt spøjst (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)