torsdag den 15. september 2011

Så længe det giver kage


I dag tog jeg min bedre halvdel under armen for at gøre min borgerpligt og udnytte mine muligheder. Og se, TvSyd var der også, ved ikke helt, om jeg var linselus i 16-nyhederne, hæ.


Uha, inde i det lille aflukke. Med tryk på lille. Der var i hvert fald ikke rigtig plads til min store skoletaske, men i det mindste behøvede jeg ikke selv at åbne forhænget, da jeg skulle ud. Det sørgede tasken nemlig for, ha ha.


Men det bedste var nu alligevel den valgkage, vi fik på mit arbejde. Gulerodskage med den lækreste frosting fra Lagkagehuset, mums! Ej, det er ikke for at være overfladisk, men når man først har stemt er der alligevel ikke så meget at gøre. Udover at spise kage (:

Nå, jeg vil til at finde gummistøvlerne frem, i morgen skal jeg nemlig besøge en kyllingefarm. Håber ikke, jeg får pip, hø.

3 kommentarer:

 1. På mit valgsted var stemmeboksen så stor at man snildt kunne have både skoletaske og kuffert med, og sikkert en person mere, hvis man ville! Og så startede jeg vidst en ny tradition med valg-and til aftensmad - jeg havde lyst til and, så kan jeg jo ikke gøre for, at der er valg på samme dag!

  SvarSlet
 2. Hjemme hos mig blev jeg nødt til selv at lave valgkage, for det skal man altså ha :)

  Og jeg er lige blevet fast læser hos dig, din blog er dejlig frisk :)

  Kh Anne
  Anneshyggested.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Frøken Lyngsø: Der var du heldig, den plads kunne jeg godt have brugt. Eller også var det et hint om, at jeg skal til at spise noget mindre, ha ha.
  Og uhm, det lyder godt nok lækkert, sådan nogle nye traditioner skal man bare holde fast i. Vi fik pizza, så måske står den også på det om 4 år ;)

  Anne: Det skal man nemlig, det gælder bare om at udnytte enhver mulighed for kage, hæ hæ.
  Og jeg siger mange tak, det er jeg rigtig glad for (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)