fredag den 9. september 2011

Den tager SÅ gode billeder

I dag var jeg lige et smut forbi min søster efter arbejde, og som altid benyttede jeg lejligheden til at få taget nogle outfit-billeder, hæ hæ. Min søster havde havde pralet højt og længe med sit Iphone-kamera, så jeg overlod trygt fotograferingen til det:

Kjole: H&M. Ankelstøvler: Deichmann 

Men æh... Billederne så i hvert fald ikke så godt ud efter at have været en tur gennem min mobil og over til computeren. Hmm.
Nå, men jeg havde i hvert fald min fine, nye kjole fra H&M på. Den opmærksomme læser kan måske huske, at jeg prøvede den på for noget tid siden. Dengang afskrev jeg den dog, og efterfølgende var den udsolgt. Men i tirsdag så jeg den hænge der igen, ensom og forladt. Og jeg var udstyret med to af de gratis 50 kroners-gavekort, der skulle bruges i denne uge. Det måtte ligesom være skæbnen, ikke? Så jeg lagde 30 kr. oveni og dansede af glæde hele vejen hjem.


Så fint et mønster, der både er forårsagtigt, men også med tilpas mørke farver til at jeg også vil bruge den om efteråret.


Og det bedste er, at mønsteret går hele vejen rundt. Det ser man ellers alt for sjældent med sådan nogle billige ting. Så hurra for det, og jeg ved allerede nu, at jeg kommer til at bo i den ❤

Lige nu er jeg som sagt til guldbryllups-morgen (æh ja, hvad kalder man sådan noget? Og ja, planlagt indlœg), så jeg har også fundet lidt pænt tøj frem til lejligheden og håber ikke, jeg fryser ihjel. Nå, hav en god fredag! (:

2 kommentarer:

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)