fredag den 23. september 2011

Så lad os da give dem en iPad

Min skole, Erhvervsakademi Sydvest, søgte VIP-ambassadører ( = fancy navn for studerende til at promovere skolen), og jeg tænkte, at det var en fin måde at møde nogle nye, rare mennesker på og udvikle sig personligt og fagligt. Så i morges klokken 6.30(!!!) stod jeg klar ved skolen for at blive fragtet til Esbjerg, hvor alt det sjove skulle ske. Der var nemlig kommunikationskursus - med lækker mad og merchandise til alle:

Sweatshirt: EASV. Tunika: Genbrug. Nederdel: Kjole fra H&M. Pusser: Kvickly.
Og øh hov, teksten er da vist blevet spejlvendt.

Haps, så fik jeg lige nuppet mig en sweatshirt med vigtighedsstatus, ja ja. Jeg fik også et computersleeve størrelse alt for stor (måske kan jeg give min computer et skud væksthormon, det ville passe mig helt fint), en overstregningstus med post-its indbygget (unødvendige opfindelser#1) og en kuglepen (der forsvandt. Suk). Gratis ting er altid godt, og at det så desuden var et rigtig hyggeligt og lærerigt arrangement, det skader jo absolut ikke.

Og nå ja. Så fik vi jo også noget andet:


Iiiiih :D Sikke en fin lille iPad til MIG :D Næsten. Den er kun til låns indtil sommeren 2012. Der var én til repræsentanterne fra hver klasse, og fra min var der heldigvis kun mig, hæ hæ. Nu håber jeg bare ikke, at andre melder sig efterfølgende for at få del i den (og får lov. Fordele for de dedikerede, ikke?).

(og det er jo slet ikke fordi, at billedet er totalt opstillet, ha ha. Toffifee'en er en 'gave' fra Bilka (hurra for udløbne varer), så den skulle da med i mit overflødighedshorn. Og min bedre halvdel, der begynder at tage fotografiet (lidt) seriøst, mente at uglen til højre skulle ligge der. Tak, nu ligner det jo, at jeg sidder på den -_- Undskyld ugle)

5 kommentarer:

 1. Jeg er helt enig med dig, Stine :) Gratis ting er altid godt - eller næsten!
  Lækkert med en iPad, selvom den også er til låns? ;)

  SvarSlet
 2. Haha, jeg kan lige forestille mig Thomas gå rundt for at skabe de perfekte omgivelser til dine billeder. Sødt, sådan "låget" til toffifee'en ligger ovenpå selve chokoladen! Alle ved da at den bliver skubbet på og derfor ALDRIG ville komme til at ligge sådan ;)

  SvarSlet
 3. Line: Nemlig! ;)
  Og ja jeg klager i hvert fald ikke :p

  Julia: Ha ha, ja han er lige typen ;)
  Og nej det er rigtigt, men sådan går det, når det skal være æstetisk korrekt, ha ha.

  SvarSlet
 4. Du kan bare sige, at den desværre blev væk og aldrig aflevere den tilbage!:.. Nej, så dumme er de nok desværre ikke :P

  SvarSlet
 5. Janne: Det er desværre mig der står med ansvaret for den, så så kommer jeg bare til at skulle betale for en ny, tsk. Ellers god ide ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)