tirsdag den 6. september 2011

Prik


Siden jeg var 17 har jeg tænkt, at jeg skulle altså være bloddoner, og i dag har jeg så fået mig tilmeldt. Ja ja, hastværk er jo også lastværk, hæ. Udløseren var nu også en konkurrence blandt nytilmeldte, så nu var det på tide. Nu er jeg bare spændt på, hvilken blodtype jeg har, og hvordan det er at blive tappet om de der tre måneder (:

Nå, men jeg havde jo også tøj på i dag:

Bluse: Genbrug. Bluse og sko: H&M. Leggings: Pieces.  

Jeg var gået i det lilla hjørne med mine nye bukser og spraglede bluse. Bukserne er et fund fra en af byens genbrugsbutikker, jeg har dem selv i sort, så da jeg så dem i yndlingsfarven til 25 kr. blev de hurtigt hapset. De er endda slet ikke slidte, noget mine egne ikke helt kan prale af, ha ha.


Nå, og så tog min søster også lige et billede af en glad julegris, der havde mit tøj på. Hmm. Men så kan man se min nye bluse med ordentligt PUF, der blev købt på H&Ms vilde udsalg til 25 kr. (: Og hvide T-shirts med diverse detaljer kan man jo ikke få for mange af. Siger jeg til mig selv.

7 kommentarer:

 1. FEDE bukser! :)
  Jeg er også blevet prikket i dag. Det var dog sygeplejersken, der skulle have 6 prøver (for at konstatere alt muligt ift. graviditeten) - og så har hun oven i købet givet mig et lille blåt mærke...TSK! :D

  SvarSlet
 2. Jeg har tit overvejet det samme, altså at blive bloddoner. Stikket generer mig ikke, jeg er blevet hårdhudet ;) Men det med at det er EN HALV LITER de tager, puuuh, bliver lidt svimmel ved tanken.. Og derfor er jeg ikke kommet afsted endnu. Kan simpelthen ikke rigtig arbejde med at det er en hel drikkedunk blod, de tager :-O gys

  SvarSlet
 3. Sandra: Mange tak! (:
  Ja puha, men heldigvis er det hele for vores eget bedste (siger jeg til mig selv, og kigger på alt andet end den der nål, der stikker op af min arm). Selvom det er træls med at blåt mærke, jeg fik også smerten at føle, da jeg skulle have det der tape af bagefter. Det sidder alligevel rimelig godt fast, ha ha.

  Bex: Godt du er hårdhudet, jeg sad nu og nu og blev lidt nervøs, da nålen kom frem ;)
  Og ja det er godt nok meget, er også rimelig spændt på, hvordan min krop reagerer. Men jeg tænker, at hvis det ikke fungerer for mig, må jeg bare stoppe - og bede om at få mit blod med mig hjem ;)

  SvarSlet
 4. Jeg vil også være bloddonor, men men men der er jo nåle og blod og blod, der tappes fra min arm! Dårlige undskyldninger faktisk - jeg burde bare få meldt mig til!

  SvarSlet
 5. Frøken Lyngsø: Jeg vil give dig ret i, at det kan være lidt af en overvindelse at melde sig/være bloddonor. Jeg er godt nok også spændt på hvordan det bliver, når jeg skal tappes.

  SvarSlet
 6. Rigtig flot du gør det! Jeg kan ikke blive bloddoner pga. deres mange, mange regler :)

  SvarSlet
 7. Janne: Tak (: Og œv, men de er godt nok også strikse. Selvom det jo selvfølgelig er for vores alles skyld (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)