torsdag den 22. september 2011

Spar 200,- ved Nelly


Som så mange andre bloggere (bl.a. Julie fik mig overtalt, ha ha) har annonceret, så kører Groupon med et tilbud pt. der giver 200 kr. i rabat ved køb for 350 kr.. Det vil altså sige, at man kun skal betale 150,- for 350 kroner varer. Sådan noget siger man(/jeg?) ikke nej til, i stedet siger man HAPS. Hvis du også vil vœre med til festen, så klik her (og hvis du køber via mit link, så får jeg en lille bonus - så gør det, hœ hœ) Udløber til midnat i dag.

Og her er, hvad jeg vil bruge nogle af pengene på. Så pœn. Jeg har nemlig lige solgt en anden taske med en profit på 260 kr., så jeg sparer jo rent faktisk (endnu flere!) penge. Selvom nogen i husstanden mener jeg har tasker nok, men det her er jo bare en byttehandel. Nemlig. Find den her til 300,- (150,- med tilbuddet PLUS en vare til 50,- oveni ❤)

5 kommentarer:

 1. Neeeej hvor skønt, men er du sikker på, at siden virker? Jeg har læst så meget dårligt om den :)

  SvarSlet
 2. Jeg slog også til efter du havde postet det på facebook! Tak for tippet <3

  SvarSlet
 3. Emma: Ja det er ret super :D Og ja, jeg har også læst dårligt, men også godt. Men nu er vi jo en del der køber, så man står ikke alene med det, hvis det går galt (som jeg ikke regner med, jeg har jo selv købt det (: ). Og så mener jeg også, at man kan få VISA til at tilbagetrække pengene, hvis man ikke får produktet. Det har jeg f.eks. gjort ved Ebay, det var ikke noget problem.

  Julia: Det lyder godt, man skal jo dele de gode tilbud (: Og jeg siger også tak for at du brugte mit link <3

  SvarSlet
 4. NAJS taske! Jeg kunne godt bruge en ny. Jeg ved snart ikke hvor gammel min H&M taske er. Men på den anden side er den også vildt funktionel, og jeg er ret glad for den. Bob-bob!

  SvarSlet
 5. Janne: Jeg giver dig helt ret :p Og ja det er lidt af et dilemma. Men jeg synes, at jeg fortjener en ny en, sidst jeg købte en var sidste år, og nu har jeg fået solgt den anden, jeg vandt. Og 3 tasker (i størrelse praktisk) er vel heller ikke helt i overkanten ;)

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)