onsdag den 14. september 2011

Lille impulskøb: Sony NEX-5


Den opmærksomme læser har nok lagt mærke til, at billedkvaliteten her på bloggen er steget en del. Det skyldes ovenstående vidunder, mit nye kamera, Sony Nex-5 ❤ Det er et såkaldt hybridkamera, der har huset fra et digitalkamera og linsen fra et spejlrefleks. Har jeg læst mig frem til, hø. I hvert fald kan jeg konstatere, at det både lyder og tager billeder som et spejlrefleks, men fylder en del mindre.

Jeg har altid taget rigtig mange billeder, og med bloggen er det bestemt ikke blevet mindre. På det seneste var jeg dog blevet ked af, at kvaliteten ikke altid fulgte med, så i lang, lang tid har jeg interesseret kigget ugens reklamer igennem og savlende stoppet ved diverse spejlreflekser og systemkameraer. Og syntes, at de var for dyre. I uge 35 havde Elgiganten så et super kamera til 3333,-, og pludselig kunne jeg ikke leve uden. Det var der jo heller ingen grund til, så jeg læste en masse gode anmeldelser, slagtede min sparegris og sagde HAPS.

Men nok snak, her er lidt billeder:


Og øh... Det er hvad der sker, når der kommer fokus på det forkerte, ha ha. Jeg tror bare, vi kalder min far en linselus, hø. Og så skal jeg jo også lige lege lidt med indstillinger mm., men indtil videre fungerer den automatiske indstillingsfinder ganske fint.

Kameraet kan nu fås til 3799,- ved Elgiganten (her), men sælges stadig til både 4500 og 5500 andre steder. Jeg er i hvert fald helt sikker på, at jeg har gjort et godt køb, både med hensyn til kvaliteten og prisen. Haps ❤ Nu mangler jeg bare en kamerataske og et hukommelseskort (har heldigvis kunne låne min søsters kort, var ellers ved at gå helt i panik over at misse guldbryllupsbillederne, hæ), men mon ikke Ebay er min ven.

7 kommentarer:

 1. Du kan finde SD-kort på edbpriser.dk. Ved ikke om ebay er billigere, men du kan jo kigge begge steder.

  Tillykke med dit fine nye kamera :)

  SvarSlet
 2. Ihh sikke et godt køb! Det bliver du bestemt glad for :) Tror specielt den mere handy størrelse ifht et spejlrefleks kommer til at blive en fordel i mange situationer.

  & en lille ting.. et spejlrefleks kan også være et digitalkamera. NEX-5 har huset fra et KOMPAKT digitalkamera ;)

  SvarSlet
 3. Lækkert! Jeg vil se frem til de forbedrede billeder!

  SvarSlet
 4. Lækker lille ven du har fået dig :)

  SvarSlet
 5. Stine: Tak for tippet, det var dog billigst på Ebay, men det er jo altid vigtigt at kigge rundt (:
  Og mange tak! (:

  Michelle: Jeg er også godt tilfreds, og vi er allerede blevet rigtig gode venner (: Og ja det var netop derfor jeg valgte det her (:
  Og åh nej da, tænk at jeg er sådan en total kameraidiot. Nu var der ingen, der forstod, hvad jeg mente. Suk.

  Frøken Lyngsø: Samme her ;)

  Malsen: Tak, den er også allerede meget populær (:

  SvarSlet
 6. Det tar da nogen rigtig lækre billeder :D

  SvarSlet
 7. Rijah: Det gør det nemlig, jeg er bare så glad for det (:

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)