fredag den 3. maj 2013

Hvad er klokken?

...ikke 10 minutter i bar arm længere i hvert fald! Da jeg sidste fredag havde kæmpet mig ud i Al Campo, det næsten-lokale kæmpe-supermarked, for at hamstre Pepsi Max til eksamenslæsningen, faldt jeg over denne skønhed (og når jeg siger 'faldt over', så mener jeg, at jeg målrettet gik mod tøj- og tilbehørsafdelingen, for at tjekke udvalget ud. Ahæm). Lige sådan et ur jeg manglede (jo jo, jeg gjorde. De andre er i hvert fald løbet tør for batteri...), med stor og pæn urskive. Sat ned til FEM euro - ha, noget jeg rent faktisk havde råd til! Selvom det måske ikke var så pænt af mig at købe det, når jeg nu ved, hvor mange spaniere der har mere brug for et ur. Eller er det ikke derfor, de aldrig kommer til tiden?

6 kommentarer:

 1. Ej hvor er det pænt! 5 euro!?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaah, tak! Og ja, det lå seriøst der og var sat ned til kun 5 euro! Det var skæbnen!

   Slet
 2. Flot ur! Billigt! Jeg elsker billige ting. Det er det bedste. Jeg elsker allermest det tøj i min garderobe, som har været billigt og ikke det, der har kostet flere tusind kroner, ha ha.

  Og så er det nogle vildt fede ballerinasko!

  Kh Emma
  http://ohmygown.wordpress.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Og jeg har også en stor kærlighed for billige ting - specielt fordi jeg ikke har råd til noget dyrt, ha ha. Og fordi jeg er ret god til at finde pæne ting til billige penge ;)
   Og tak, dem fik jeg også smidt i nakken, til januarudsalget til 6€ ;)

   Slet
 3. Sikke et kup - det er bare fedt :D

  - Anne

  SvarSlet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)