torsdag den 23. maj 2013

Sommerferiedaserier

Endelig arter vejret sig, efter mest at have været teenagehumørsygt siden jeg fik ferie. Det skal udnyttes, så jeg arbejder intenst på at få opbygget lidt kulør, få mine sommersprossen frem, og well, at få fjernet de pandamarkeringer, jeg har fået af mine solbriller.
Der var ellers ved at opstå krise i ferieidyllen. Jeg var sikker på, at jeg havde købt mig en faktor 50, og næsten lige så sikker på, at jeg havde den her i Barcelona. Men hvor?! Efter en lang og grundig (host) eftersøgning, fandt jeg den til sidst omkring en halv meter fra det formodede opholdssted. Ups. Men så kunne solerierne ellers fortsætte. Krebselooket er ikke lige det, jeg går efter, selvom jeg kan se at det er meget populært blandt diverse turister.

4 kommentarer:

 1. Hold da op, faktor 50 er da ikke så lidt! Men ja, hellere høj faktor end solskolning! Vejret herned er også blevet bedre - så godt, at det var til en tur i parken i dag. Hurra! (Jeg medbragte selvfølgelig eksamenslæsning!)
  En af mine veninder er forresten lige ankommet til Barcelona i dag, hvor hun skal være nogle dage, inden hun kommer til Madrid :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg havde heller ikke forventet at skulle derop sådan til normal solbadning, den er egentlig købt til, hvis jeg skulle få lidt for meget sol, og havde brug for ekstra beskyttelse dagen efter. Men det var den spanske sol og min hud ikke helt enig i, ha. Og dejligt! Eksamenslæsning er bare en smule sjovere udendørs i godt vejr.
   Næh hvor dejligt :) Jeg håber, hun nyder byen (og Madrid!), og ikke blæser helt væk, for nøj, hvor det altså blæser.

   Slet
 2. Sådan - så er man på den sikre side! Jeg havde også faktor 50 på, da jeg var i Tyrkiet sidste år - fik så godt som ingen sol, men jeg er nu også bleg som et lig til daglig, så hellere u-solbrun end solskoldet B-)
  Det er sgu nærmest enten/eller med mig. Suk.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig det. Mine skuldre og mit bryst og ansigt giver i hvert kontant afregning, hvis jeg ikke sørger for ordentlig beskyttelse - på arme og ben kan jeg for det meste 'nøjes' med 25-30, her i sydens skarpe sol. Jeg plejer heller ikke at kunne suge så meget farve til mig, men hellere det end solskoldet, 100 procent ja ;)

   Slet

Jaaaah, skriv en kommentar!
(reklamekommentarer linkende til virksomheder frabedes dog, og vil blive slettet som spam)